in

İlkine Sadık “Gerçek” Bir Cloverfield Filmi Geliştiriliyor

“Gerçek” bir Cloverfield devam filmi söz konusu ve yakın bir zamanda kendisini sinemalarda görebileceğiz!

cloverfield gercek devam filmi
- Reklam -
- Reklam -

Cloverfield serisinin ilkiyle 2008 yılında tanıştık. Matt Reeves tarafından yönetilen film, çok büyük övgüler almasa bile farklı tarzından dolayı sevildi ve kemik bir hayran kitlesi edinmeyi de başardı. Film dışında yaptıkları değişik reklam kampanyasıyla da dikkatleri üzerine çeken bir iş olmuştu.

Sonrasında iyi eleştiriler alan yapım 10 Cloverfield Lane ve yakın zamanda Netflix‘te yayınlanan pek beğenmediğimiz Cloverfield Paradox ile Cloverfield Evreni (Cloververse) iyice genişledi. Ancak bildiğiniz gibi bu iki devam filminin de ilkiyle bağlantıları ufak tefekti. Esasen ikisi de ilk başta The Cellar ve God Particle adlarında düşünülmüş orijinal senaryolardı ve sonradan bu seriye dâhil edilmişlerdi. Hâl böyle olunca orijinal filmle bağlantıları da kısa sahnelerdeki birkaç göndermeden ibaret oldu.

Cloverfield Paradoksu 3

- Reklam -

Screenrant‘ta paylaşılan habere göre, CinemaCon etkinliğinde Paramount tarafından, “ilk filmi temel alan gerçek bir Cloverfield devamı,” geliştirildiği aktarıldı. Serinin arkasındaki önemli isim J.J. Abrams ise bu filmi çok yakında sinemalarda göreceğimizi söyledi. Ayrıca bir süredir Overlord’un gizli bir devam filmi olduğunu düşünüyorduk. Abrams, bu yapımın seriye dâhil olmadığını da söyleyerek bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmış oldu.

- Reklam -

Bakalım söylenen “gerçek” devam filmi, diğerlerinden ne ölçüde farklı olacak? Evrene dair yeni şeyler öğrenip öğrenemeyeceğimizi hep birlikte göreceğiz.


Cloverfield Paradoksu: Hollywood’un Mantığa İsyanı

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yusuf Atilgan Siz Rahat Yasayasınız Diye

Yusuf Atılgan Külliyatının Saklı Parçası İlk Defa Raflarda: “Siz Rahat Yaşayasınız Diye”

bu ben degilim ust

Orçun Ünal, Sessizliğini “Bu Ben Değilim” ile Bozdu