in

George R.R. Martin Uyarlaması In the Lost Lands Filminde Başroller Belli Oldu

George R.R. Martin imzalı In the Lost Lands hikâyesi film oluyor. Yapımın başrolleri Dave Bautista ile Milla Jovovich oldu.

In The Lost Lands George R.R. Martin
- Reklam -
- Reklam -

Buz ve Ateşin Şarkısı kitapları ile tanınan George R.R. Martin tarafından kaleme alınan In the Lost Lands hikâyesi sinemaya uyarlanıyor. Paul W.S. Anderson’ın yöneteceği filmin başrolleri belli oldu. Dave Bautista ile Milla Jovovich ikilisi yapımın ana karakterlerini canlandıracak.

HBO kanalına gelen Game of Thrones dizisi ile adını tüm dünyaya duyuran Martin’in bir eseri daha uyarlama kervanına katılıyor. Ünlü yazar, bu defa In the Lost Lands adlı kısa hikâyesi ile karşımıza çıkacak.

Dilimizde Kayıp Diyarlarda anlamına gelen In the Lost Lands öyküsü, aşkını gerçek kılmaya çalışan çaresiz bir kraliçenin hikâyesini anlatıyor. Bunu yapabilmesi için Gray Alys (Milla Jovovic) adında güçlü bir büyücüyü işe alıyor. Onu Kayıp Diyarlar’ın yabani topraklarına gönderiyor. Alys ve rehberi Boyce’un yolları boyunca insan ve şeytanları yenmesi gerekiyor.

- Reklam -

Yeni fantastik uyarlama, sevginin ve kaybın yanı sıra iyinin ve kötünün doğasını keşfetmeyi hedefliyor. Projenin çekimlerinin Almanya’da yapılması planlanıyor. FilmNation Entertainment tarafından uluslararası pazarda temsil edilecek yapımı CAA Media finanse edecek ve yerel haklarını üstlenecek.

In the Lost Lands 2015 Yılından Bu Yana Geliştiriliyor

In The Lost Lands Milla Jovovich

Aslında 2015 yılından beridir uyarlanacağı söylenen ama bir türlü herhangi bir gelişmenin olmadığı yapım nihayet gelecek gibi görünüyor. Milla Jovovich daha 2015 yılında projeye dahil olmak için bir dizi görüşmelerde bulunuyordu. Ancak bu görüşmeler hiçbir zaman tam olarak sonuçlanmamıştı.

- Reklam -

Jeremy Bolt ve Constantin Werner, In the Lost Lands’ın bu yeni yinelemesini Jovovich ve Anderson’ın yanı sıra Bautista ve yapım ortağı Dream Bros Entertainment’tan Jonathan Meisner ile birlikte üretecekler.

Şimdiye kadar daha çok Game of Thrones serisi ile tanıdığımız George R.R. Martin’i farklı projelerde görme deneyimi yakalayacağız. Yakında HBO’ya gelecek House of the Dragon ve Tales of Dunk and Egg gibi dizile her ne kadar Game of Thrones’tan farklı yapımlar olsa da sonuçta aynı evrende geçen maceralardan oluşacak. Yeni film uyarlaması ise tamamen farklı bir öyküyü beyaz perdeye getirecek.

George R.R. Martin’in yazdıklarının televizyon ve sinema uyarlamaları hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce In the Lost Lands’la nasıl bir başarı yakalayacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Konu güzelmiş. Umarım iyi bir uyarlama olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pokémon Legends: Arceus Yeni Oyun

Pokémon 25 Yaşında: Yeni Oyun Legends Arceus Duyuruldu

Power Rangers Sinematik Evreni

Power Rangers Sinematik Evreni Geliyor