in

Indiana Jones 5 Çıkış Tarihi Açıklandı: Başrolde Harrison Ford Yer Alacak

Indiana Jones 5 filminin vizyon tarihi duyuruldu. Harrison Ford bir kez daha ikonik karakteri canlandırmaya hazırlanıyor.

Indiana Jones 5
- Reklam -
- Reklam -

Indiana Jones 5 çıkış tarihi duyuruldu! Lucasfilm’in yeni macerası için Harrison Ford’un son bir kez daha ikonik karakteri canlandıracağı da resmi olarak paylaşıldı. Filmi yönetecek isim ise James Mangold olacak.

Nihayet yeni Indiana Jones filmi için sevindirici bilgiler paylaşıldı. Bazıları için, Harrison Ford’un Indiana Jones serisinde canlandırdığı karakterinin yeniden biçimlendirilip biçimlendirilmeyeceği sorusu uzun süreli bir tartışma konusu oldu. Oyuncunun rolünü sonsuza kadar oynamasını bekleyemeyeceği anlaşılabilir olsa da, onun yerine başka bir aktör bu rolde hâlâ düşünülemiyor.

Neyse ki bir sonraki yapım için de bu soruyu düşünmemize gerek kalmadı. Disney ve Lucasfilm, Indiana Jones 5 filminde ikonik arkeologu bir kez daha Harrison Ford’un canlandıracağını açıkladı.

- Reklam -

Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy, Disney Investor Day etkinliğinde merakla beklenen Indiana Jones 5’in ön prodüksiyonun devam ettiğini ve 2021’in bahar aylarında çekimlerine başlanacağı bilgisini paylaştı. Aynı zamanda filmin ne zaman vizyona gireceğini de duyurdu.

Indiana Jones 5

Star Wars resmi Twitter hesabında da bu bilgiler paylaşıldı:

“Lucasfilm, Indiana Jones’un bir sonraki bölümü için ön prodüksiyonda. Dümende Ford v Ferrari’nin yönetmeni James Mangold bulunuyor. Indy’nin kendisi Harrison Ford, ikonik karakterinin yolculuğuna devam etmek için geri dönecek. Macera Temmuz 2022’de geliyor.”

Indiana Jones 5 Filmi Steven Spielberg’ü Başyapımcı Olarak Getiriyor

Şimdiye kadar yapılan birçok tahmin, Ford’un bir sonraki yapımda gözükeceği ancak farklı bir şekilde hayranlarının karşısına çıkacağı yönündeydi. Yapılan son resmi açıklama ile oyuncunun başrolde olacağı da kesinlik kazanmış oldu. Hayranlar kendisini en son 2008 yılında yayınlanan Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Kristal Kafatası Krallığı) filminde izlemişti.

Steven Spielberg yapımcı olarak görevine devam edecek olsa da hatırlanacağı üzere geçen şubat sonunda çıkan bir haber ile filmi yönetmeni olmayacağı duyuruldu. The Wolverine, Logan, 3:10 to Yuma ve son olarak Oscar’a da aday olan Ford v Ferrari filmleriyle tanınan James Mangold, Indiana Jones’un maceralı hayatının bu sonraki bölümünde yönetmek için dümenin başına geçti. Lucasfilm’in Disney çatısı altına geçmesi sonrası çekilen ilk filmin farklı bir yönetmenle gelecek olması da ortaya nasıl bir iş çıkacağı konusunda hayranları şimdiden meraklandırıyor.

- Reklam -

Yeni Indiana Jones Filmi

Başyapımcı Steven Spielberg’ün yanı sıra Lucasfilm’den Kathleen Kennedy ve Frank Marshall da yapımcı olarak yer alıyor. Marshall, Collider ile yaptığı bir röportajda Mangold’un seri için mükemmel bir seçim olduğunu belirtmişti.

“Seriye olan sevgisi biliniyor. Harika bir yönetmen. Bence Harrison ile de bir ilişkisi var. Doğru zamanda doğru parçaların bir araya geldi. Steven yapımcı olarak devam ediyor, bu yüzden her şeyin en iyisi olacağını düşünüyorum.”

Frank Marshall’ın dediklerinin ne kadarının doğru olacağını Temmuz 2022’de görme fırsatına erişeceğiz.

Indiana Jones’un beşinci macerası konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bir arkeolog olarak yine bir şeyi ele geçirmek için binlerce yıllık kalıntıları patır kütür parçalayacak mı acaba? :smiley: :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Mandalorian 2. Sezon incelemesi

The Mandalorian 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Alien Dizisi Ridley Scott ve Noah Hawley

Alien Dizisi Ridley Scott ve Noah Hawley İmzasi ile Geliyor