in

Harrison Ford Geri Dönüyor: Yeni Indiana Jones Filmine İlk Bakış

Indiana Jones 5 filmi için ilk bakış görseli yayınlandı. Harrison Ford’un ikonik role geri döndüğü yapım, uzun zamandır merakla bekleniyor.

Indiana Jones 5 Filmi: İlk Bakış Görseli Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Indiana Jones 5 filminden ilk bakış görseli paylaşıldı. Harrison Ford, ikonik rolüne son kez dönmeye hazırlanıyor.

Harrison Ford, ekibe yeni katılan Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones, Antonio Banderas ve Olivier Richters’ın yanı sıra, uzun süredir devam eden aksiyon serisinin beşinci bölümü için ikonik arkeolog rolüne geri dönüyor. Indiana Jones 5’in konusu hâlâ gizli, ancak hem devam filmi hem de Ford’dan sonra gelecek yeni Jones için ön bölüm olması bekleniyor.

Logan ve Ford v. Ferrari gibi yapımlarla tanınan ve iki kez Oscar’a aday gösterilen yönetmen James Mangold, senaryoyu Jez ve John-Henry Butterworth ile birlikte kaleme alıyor ve ayrıca filmin yönetmenliğini de üstleniyor. George Lucas’ın proje için doğru hikâyeyi bulmakta zorlanması ve Steven Spielberg’ün seriye yeni bir soluk getirme umuduyla yönetmenliği Mangold’a devretmesi nedeniyle, filmin vizyona girme planları yaklaşık 15 yıldır aksadı. Çekimlerin nihayet geçen şubat ayında tamamlanmasıyla izleyiciler Indiana Jones 5’e ilk bakışlarını atma fırsatına sahipler.

- Reklam -

Indiana Jones 5, Haziran 2023’te Sinemalarda Olacak

Indiana Jones 5 Filmi Afiş Harrison Ford

Kısa bir süre önce gerçekleşen Yıldız Savaşları Kutlama Etkinliği (Star Wars Celebration Event) sırasında Indiana Jones 5 filmine ilk bakış görseli yayınlandı. Görsel daha sonra Indiana Jones’un resmi Twitter hesabı üzerinden de paylaşıldı. Ford’un canlandırdığı ikonik kahraman, son macerası için karanlık bir mağaradan geçerken tekrar aksiyonun içinde gibi görünüyor.

Uzun süredir filmi bekleyen hayranlar için tek bir görüntü yeterli olmasa da, Indiana Jones 5’e ilk bakış, serinin bir sonraki adımının giderek yaklaştığının en önemli göstergelerinden. Ford’u ikonik fötr şapkasıyla görmek ve eski görünümlü bir köprüden adım atmak, izleyicilerde nostaljik bir his uyandıracaktır. Görüntü, filmden gerçek bir kare üzerinde dramatik bir poz gibi hissettirirken, filmin vizyona girmesiyle bu mağara ortamının hikâyeye uyup uymadığını görmek ilginç olacak.

- Reklam -

Indiana Jones 5, 30 Haziran 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni Indiana Jones filminden sizlerin beklentileri neler? Yıllar sonra gelen Ford’lu son bir macera sizce nasıl olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri kazananları

2022 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu

Willow Fragmanı: Lucasfilm'den Yeni Fantastik Dizi

Lucasfilm’in Yeni Fantastik Dizisi “Willow”dan İlk Fragman Yayınlandı