in

Indiana Jones 5 Set Görüntüleri: İşte Harrison Ford ve Mads Mikkelsen

Indiana Jones 5 için yayınlanan yeni set görüntüleri, beklenen filmin Harrison Ford ve Mads Mikkelsen’li çekimlerine yeni bir bakış sunuyor.

Indiana Jones 5 Set Görüntüleri
- Reklam -
- Reklam -

Indiana Jones 5 filmi için yeni set görüntüleri paylaşıldı. Uzun süredir merakla beklenen devam macerasından gelen yeni görüntüler, İtalya yapımı prodüksiyonuna ve Harrison Ford ve Mads Mikkelsen çekimlerine bir bakış sunuyor.

İlk defa 1981 yılında Kutsal Hazine Avcıları (Raiders of the Lost Ark) filmi ile başlayan Indiana Jones macerası, başrolünde yer alan Harrison Ford’u Star Wars serisindeki Han Solo rolüyle birlikte yıldız mertebesine yükseltti. Arkeolog ve profesör unvanlı Indiana Jones, ilk filmin ardından çıkan 1984, 1989 ve 2008 tarihli üç devam filmiyle birlikte maceralarını izleyicilerle buluşturmaya devam etti. Ancak 79 yaşındaki Ford, hazırlıkları devam eden beşinci film ile rolü bırakmaya hazırlanıyor.

Serinin dördüncü filmi olan Kristal Kafatası Krallığı beyaz perdeye geleli 13 yıl oldu. Bu süre bir devam filmi için oldukça uzun bir ara anlamına geliyor. Yeni macera yalnızca Ford’un başrol olarak son performansını değil, aynı zamanda serinin Steven Spielberg tarafından yönetilmeyen ilk filmi de olma özelliğini taşıyacak. Ödüllü yönetmen filmi yönetmekten vazgeçince yerine Logan ve Ford v Ferrari gibi filmlerle adından söz ettiren James Mangold geldi. Kendisi yönetmenliğin yanı sıra senaryo yazarlarından biri olarak da filme dahil oldu.

- Reklam -

Yönetmen belirlendikten sonra Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Toby Jones, Antonio Banderas ve Boyd Holbrook gibi yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu da duyuruldu. Çekimler nihayet geçen haziran ayında İngiltere’de başlamıştı. Şimdi filmin İtalya’daki çekimlerinden Harrison Ford ve Mads Mikkelsen’li kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı.

Indiana Jones 5 Temmuz 2022’de Çıkacak

Hemen aşağıdan yeni set görüntülerine göz atabilirsiniz.

Harrison Ford

Mads Mikkelsen Set

- Reklam -

Indiana Jones 5 Set Görüntüleri

Yeni yayınlanan set görüntülerinde Ford soluk sarı gömlek ve gri pantolonla ikonik deri ceketini giyiyor. Mikkelsen ise daha şık bir gri takım elbise ve panama şapkasıyla görülüyor. Her ne kadar bu fotoğraflar ikili arasındaki çatışmayı ya da Mikkelsen’in ne tür bir karakteri oynadığını belli etmese de, en azından nasıl görüneceklerine dair iyi bir fikir veriyor.

Uzun süredir beklenen film, herhangi bir yeni ertelenme olmadığı takdirde 29 Temmuz 2022 tarihinde beyaz perdede olacak.

Indiana Jones 5 filmi ile ilgili gelen başrol değişikliği konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    James Mangold kötü film çekmez.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Troya kazıları mozik

Troya Kazılarında Dönüm Noktası: 1.500 Yıllık Mozaik Bulundu

Rami Malek

Rami Malek Dönüm Noktasını Anlattı: “Pizza Kutularına Fotoğrafımı Eklerdim”