in ,

Indiana Jones’un Veda Filmi “Dial of Destiny”den Yeni Fragmanı Yayınlandı

Indiana Jones and the Dial of Destiny filminden yeni bir fragman yayınlandı. James Mangold’un yönetmenliğini üstlendiği yapım, bu yaz beyaz perdeye geliyor.

Indiana Jones and the Dial of Destiny 5 Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Indiana Jones and the Dial of Destiny filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. Lucasfilm, Star Wars Celebration etkinliği sırasında yeni Indiana Jones macerasından bir tanıtım paylaştı.

80 yaşındaki Harrison Ford’un son defa Kamçılı Adam’ı canlandırdığı yapımda, Ford’a eşlik eden isim ise son dönemlerin yükselen sanatçılarından Phoebe Waller-Bridge olacak.

İlk dört filmde yönetmen olarak projede yer alan Steven Spielberg, yeni yapımda Logan ve Ford v. Ferrari ile tanınan James Mangold’a koltuğu devredecek. Filmin ilk fragmanı Aralık 2022 tarihinde yayınlanmıştı.

- Reklam -

70’li yaşlardaki Indiana Jones ile kızı Helena Shaw’ın maceralarını perdeye taşıyacak yapım, Jones’un gençliğine; Nazilerle mücadele ettiği günlere de kısa bakışlar sağlayacak.

Indiana Jones and the Dial of Destiny Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kingdom of the Crystal Skull’ın devamı niteliğindeki yapımda Harrisod Ford 15 yıl sonra ikonik role geri dönecek.

Mangold yaptığı açıklamada filmin, zamanın herkesi yıpratmaya yettiğini ortaya koyacağını ifade etti:

“Geçmişi, hakkında derinden hissettiği şeyleri artık umursamayan veya tanımayan bir dünyada isimsiz bir şekilde yaşayan bir adama takılıp kalan seyirciler için canlı bir anı olacak. Hem onun ne olduğu ve ne olmadığıyla ilgili, çok katmanlı bir algıyla baş başa kalıyorsunuz hem de filmin ilk 20 dakikasıyla dünyanın ne kadar farklı olduğunu görüyorsunuz.”

Indiana Jones 5 Fragmanı

- Reklam -

Yapımın açılış bölümü, Jones’un gençlik yıllarıyla başlarken kalan dakikalar karakterin şu anki hâlini gözler önüne serecek.

Ford ve seriye yeni katılan Waller-Bridge’in yanı sıra, yapımda John Rhys-Davies, Antonio Banderas, Mads Mikkelsen, Toby Jones, Ethann Isidore ve Boyd Holbrook gibi isimler yer alacak.

Müzikleri ikonik besteci John Williams’a emanet edilen filmin yapımcılığı Steven Spielberg ve George Lucas, Frank Marshall, Kathleen Kennedy ve Simon Emanuel’e emanet ediliyor.

Sign Here Dizi Oluyor: Phoebe Waller-Bridge'den Yeni Proje

Indiana Jones and the Dial of Destiny filmi 30 Haziran 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Indiana Jones 5 için sizin beklentileriniz neler? Harrison Ford’a veda etmeye hazır mısınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da yazabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    İlk filmden beri takip ettiğim ve çok sevdiğim bir seridir. Efsanedir.
    Umarım “keşke filmi Mangold çekmeseymiş” demem.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hamnet Filmi Yonetmen Chloe Zhao

Oscarlı Yönetmen Chloé Zhao’nun Yeni Filmi Alternatif Bir Shakespeare Anlatısı: “Hamnet”

Ahsoka Fragmanı: Yeni Star Wars Dizisi Yolda

Ahsoka’dan İlk Fragman: Anakin Skywalker’ın Eski Padawan’ı Maceraya Geri Dönüyor