in

J.K. Simmons, Batgirl için Komiser Gordon Rolüne Geri Dönüyor

J.K. Simmons, Batgirl ile Jim Gordon rolüne geri dönebilir. Ünlü oyuncu yeni HBO Max filmi için Warner Bros.’la görüşme halinde.

Batgirl Komiser Gordon J.K. Simmons
- Reklam -
- Reklam -

J.K. Simmons, yeni HBO Max filmi Batgirl için Komiser Jim Gordon rolüne geri dönebilir. Ünlü oyuncunun şu anda Warner Bros. ile görüşme aşamasında olduğu bildirildi.

J.K. Simmons’ı, Gotham şehrinin polis şefi rolünde ilk olarak Justice League’in sinema versiyonunda izlemiş, ardından kendisiyle Zack Snyder’ın özel versiyonunda karşılaşmıştık. Karakter öncesinde Christopher Nolan’ın yönetmenliğindeki The Dark Knight üçlemesinde Gary Oldman tarafından canlandırılmıştı. Bu dönem, DC Sinematik Evreni’nden hemen öncesine denk geliyor.

Batgirl için tekli film projesi aslında 2017’de Joss Whedon’ın senaryo yazımı, yapımcılık ve yönetmenlik görüşmelerine başladığında ortaya çıkmıştı. Fakat kendisi 2018’de projeden ayrılınca bir süre haber alamaz olduk. Aynı yıl, Birds of Prey filminden kalemine aşina olduğumuz Christina Hodson ile anlaşıldı. Ardından ön prodüksiyon aşaması hızlandı ve Bad Boys for Life filminden tanıdığımız Adil El Arbi ve Bilall Fallah ile filmin yönetmenliği için anlaşıldı. Yönetmenlerin de belli olmasının ardından kast çalışmaları başlandı ve ünlü süper kahramanı Leslie Grace’in oynayacağı duyuruldu. Oyuncuyu In the Heights yapımında da izlemiştik.

- Reklam -

Batgirl Filmi J.K. Simmons ile Jim Gordon Karakterine Kavuşacak

Batgirl Komiser Gordon J.K. Simmons

Grace’in kadroya dahil olmasıyla birlikte The Hollywood Reporter, J.K. Simmons’ı da önceki rolünde yeniden izleyeceğimiz iddiasını öne sürdü. Hikâye konusunda henüz bir detaya sahip olmadığımız filmi HBO Max’te 2022’de izleyebileceğimiz söyleniyor. Ayrıca ekibin sete çıkma tarihi de belli olmuş değil.

Justice League filminde Jim Gordon rolü için J. K. Simmons’ın adı geçtiğinde hayranlar bu duruma oldukça sevinmişti. Kendisinin Spider-Man filmlerinde izlediğimiz ve ikonik hale gelen rolü J. Jonah Jameson’dan sonra bu role de derinlik katacağı biliniyordu. Warner Bros.’un, Justice League filminin başarısızlığıyla birlikte DC Sinematik Evreni’nin kesişen yapısından uzaklaşması ve Ben Affleck’in Batman rolünden çekilmesi sonucunda hayranların Simmons’ı tekrar görecekleri konusunda umudu düşüktü.

- Reklam -

Batgirl filmi ve Simmons’lı Jim Gordon hayranlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Batgirl’ü, beyaz perdeye ilk olarak Alicia Silverstone’un oyunculuğuyla Batman & Robin filminde izlemiştik. Leslie Grace’in nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Peki siz J.K. Simmons’ı bir kez daha Jim Gordon rolünde izleme ihtimalimiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Noragami 3. sezon

Noragami 3. Sezon İhtimali: Hayranların İsteği Gerçek Olacak mı?

SüngerBob ve Patrick Star Gerçek Hayatta

SüngerBob ve Patrick Star Gerçek Hayatta Yan Yana: İkili Bu Defa Dost Değil