in ,

Yakın Arkadaşları Jack Nicholson’ın Akıl Sağlığından Endişeli: “2021’den Beri Evden Çıkmadı”

Jack Nicholson’ın akıl sağlığının yerinde olmadığı öne sürüldü. Yıldız aktörün arkadaşları, oyuncu hakkında endişeli.

Jack Nicholson Saglik Durumu
- Reklam -
- Reklam -

Jack Nicholson’ın nasıl ve nerelerde olduğu bir süredir merak ediliyor. Oyuncunun arkadaşları, Hollywood’un ünlü aktörünün 2021 yılından beri evinden dışarı adım atmadığını kaydediyor.

Son olarak 2010 yılında How Do You Know ve I’m Still Here filmleriyle beyaz perdede boy gösteren Jack Nicholson; 13 yıldır herhangi bir yapımda yer almadı. Şimdilerde 85 yaşında olan aktörün, evine kapandığı ve tamamen izole bir hayat sürdüğü ifade ediliyor.

As Good as It Gets, Terms of Endearment ve One Flew Over the Cuckoo’s Nest filmleriyle Oscar’a layık görülen; The Departed, Chinatown gibi kült filmlerle tanınan Nicholson bir süredir gözden uzak bir hayat yaşıyor.

- Reklam -

Yıldız oyuncunun arkadaşları ise aktörün mental durumundan endişeli. Henüz resmi bir açıklama olmasa da aktörün demansa yakalandığı ve aklının yerinde olmadığı bilgisi kaynaklar tarafından paylaşılıyor. Bununla birlikte oyuncunun fiziksel sağlığında bir problem olmadığı da belirtiliyor.

Jack Nicholson Uzun Süredir Münzevi Hayatı Yaşıyor

Jack Nicholson son olarak Ekim 2021 tarihinde en genç oğlu Ray ile birlikte bir Los Angeles Lakers maçında görüntülendi. Oyuncu, o tarihten itibaren ortadan kayboldu.

2005 yılında Marlon Brando’dan 5 milyon dolar karşılığında ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Beverly Hills kentinde bir malikane satın alan oyuncu; orayı bir tür “kişisel kale” hâline getirdi.

Jack Nicholson Sağlık Durumu

RadarOnline’ın yakın tarihli haberi, oyuncunun yakın arkadaşlarının Nicholson hakkındaki endişelerine yer verdi.

Radar’a açıklamalarda bulunan bir kaynak, meslektaşı hakkındaki endişesini şu sözlerle paylaştı:

- Reklam -

“Bu evin onun kalesi olduğunu açıkça belirtti. Fakat insanlar Jack’in evden çıkıp nasıl olduğunu bir göstermesini istiyor. En azından iyi olduğuna dair bir güvence verse.”

Jack’in bazı akrabalarıyla iletişim hâlinde olduğunu, ancak aktörün sosyalleştiği günlerin geride kaldığı da belirtildi.

“Brando renkli bir hayatın ardından münzevi gibi öldü. Jack’in arkadaşları da Jack için bundan korkuyor.”

Jack Nicholson

Aktarılanlara göre oyuncunun dünyayla tek mevcut bağı, ara sıra ziyaretine gelen çocuklarıyla kurduğu bağ.

Jack Nicholson hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Marca

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dead End: Paranormal Park 3. Sezon İptal Edildi

Netflix’in Korku Komedisi “Dead End: Paranormal Park” 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

Paul Mescal - Merrily We Roll Along

Aftersun’ın Yıldızı Paul Mescal, Çekimleri 20 Yıl Sürecek Yeni Bir Filmin Kadrosuna Katıldı