in

James Bond Serisinin Sır Gibi Saklanan 25. Filminin Adı Belli Oldu

James Bond serisinin 25. filminin adı yayınlanan bir video ile duyuruldu. 007 rolünde Lashana Lynch’i göreceğimiz Daniel Craig’li Bond yapımı ufukta gözüktü!

James Bond
- Reklam -
- Reklam -

Ian Fleming’in 1952 yılında yarattığı efsane İngiliz ajanı James Bond için çekilecek 25. filmden yeni detaylar var. Yapıma dair bilgilerimiz bu zamana kadar hep parça parçaydı. Ancak ekibin biraz farklı bir projenin peşinde olduğu da bilinenler arasındaydı. Öyle ki 007 rolü’nü Daniel Craig’li James Bond karakterinden alıp aktrist Lashana Lynch’e verilmişti.

Şimdiyse filmin adı da belli oldu. “No Time to Die” (Ölmek İçin Zaman Yok) olarak duyurulan 25. Bond filmi için YouTube’da bir tanıtım videosu yayınlandı.

Usta oyuncu Daniel Craig’i beşinci ve son defa James Bond rolünde göreceğimiz filmin adı da böylece tanıtılmış oldu.

- Reklam -

Craig bu rolü 2002 yılında Pierce Brosnan’dan almıştı. 2006’da yayınlanan Casino Royal’ın ardından, 2008 senesindeki Quantum of Solace ile patlama yapmıştı. Ardından sırasıyla 2012 ve 2015’te Skyfall ve Spectre gelmişti. Hayranlar son Bond filminde yer alan İstanbul’daki kovalama sahnelerini de hatırlayacaktır.

Şu sıralar yapım aşamasında olan James Bond: No Time to Die filminde Daniel Craig’in karşısında kötü adam olarak Oscar Ödüllü oyuncu Rami Malek (Mr. Robot, Bohemian Rhapsody) var.

Craig’i bu filmde 007 rolünden emekli olurken göreceğiz ve bu kod ad ilk defa başka bir karaktere verilecek. 32 yaşındaki İngiliz aktris Lashana Lynch’i 007 olarak izlemek hayli ilginç olacak.

Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw ve Rory Kinnear da önceki filmdeki rolleriyle yapıma geri dönüyor. Lashana Lynch dışında filme katılan isimler ise şöyle: Billy Magnussen, Dali Benssalah, Ana de Armas ve David Dencik.

- Reklam -

James Bond #25 No Time to Die Ne Zaman Vizyona Giriyor?

Filmin yönetmen koltuğunda True Dedective ve Maniac dizilerinden hatırlayacağımız Cary Joji Fukunaga oturuyor.

25. James Bond filmi “No Time to Die”nın vizyon tarihi 8 Nisan 2020 olarak duyuruldu.

Yaklaşan yeni Bond filmi hakkında sizin görüşleriniz neler? Yeni 007’yi merak ediyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Saçmalamışlar…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fast Color

Amazon, Bilimkurgu Filmi “Fast Color”ın Dizi Uyarlaması İçin Kolları Sıvadı

RTUK

RTÜK İnternet Denetimi Hızlı Başladı: Netflix İçeriklerinde Sansür Güncellemesi!