in

Yeni James Bond’un Kötüsü Acımasız Olacak

25. James Bond filminde Rami Malek tarafından canlandırılacak kötü karakterin öncekilere göre çok daha acımasız olacağı açıklandı.

rami malek james bond
- Reklam -
- Reklam -

Bohemian Rapsody’deki Freddie Mercury rolüyle Oscar kazanan ünlü oyuncu Rami Malek, kariyer basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyor. Seyirci tarafından beğeniyle izlenen ödüllü rolünün ardından, yeni Bond filmi No Time to Die’da hayranların karşısına kötü karakter olarak çıkacak. Adı Safin olacağı söylenen kötü karakterin tehlikeli ve acımasız olduğu da belirtiliyor.

No Time to Die için henüz bir fragman veya görsel yayınlanmadı. Dolayısıyla, Rami Malek’in Safin rolünde nasıl görüneceğine dair herhangi bir görsel materyal yok. Yapımcı Barbara Broccoli’nin karakter hakkında onun tam bir süper kötü olduğuna yönelik yorumları hayranları heyecanlandırıyor. Belli ki karakter üzerinde sıkı çalışılmış.

25. James Bond, Daniel Craig’in Son Bond Filmi Olabilir

Bu filmin, James Bond’u bir kez daha canlandıracak Daniel Craig’in son Bond rolü olma ihtimali de var. Eğer öyleyse, Safin’in bugüne kadar karşılaştığı kötü karakterlerden çok daha güçlü olacağı da yapılan tahminler arasında. Yapımcı Barbara Broccoli’nin karakterden süper kötü şeklinde bahsetmesi, Safin’in filmde Bond’u gerçekten de incitecek bir şeyler yapacağının da sinyallerini veriyor. Rami Malek’i bugüne kadar hep iyi rollerde izleyen seyircilerin Safin konusundaki merakı iyice artmış durumda.

- Reklam -

Yeni filmin başında James Bond’u emekliliğine ayrılmış olarak Jamaika’da sürdüğü huzurlu hayatta görüleceğini de biliniyor. Ardından, Felix Leiter tarafından kaçırılmış bir bilim insanının izini sürmek için yeniden maceraya çağrılacak. Yeniden çıktığı yolculuk, onu Safin’le karşılaştıracak.

- Reklam -

Yirmi beşinci James Bond filmi No Time to Die, 8 Nisan 2020’de seyirciyle buluşacak.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu seride kötü karakter kazansa ve Bond ölse nasıl olur ? Nasıl olsa Craig değişmeyecek mi, al sana bahane.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taht Oyunları

Momoa, Hayranlar Sayesinde Taht Oyunları’nda Oynadı

Stranger Things

Stranger Things’e 4 Yeni Karakter Katılıyor