in ,

James Bond Filmi No Time to Die Fragmanı Yayında

Daniel Craig’e veda edeceğimiz 25. James Bond filmi No Time to Die için ilk uzun fragman yayınlandı. Cary Fukunaga imzalı yapım gelecek yıl vizyona girecek.

James Bond
- Reklam -
- Reklam -

James Bond serisi yeni filmine kavuşuyor. Serinin 25. halkası olan No Time to Die için ilk fragman sonunda paylaşıldı. Daniel Craig’i son defa Bond rolünde göreceğimiz yapım önümüzdeki sene vizyona girecek.

2006 yılında yayınlanan Casino Royale filminden beri James Bond karakterini canlandıran Daniel Craig, son defa ikonik rolü canlandırmak üzere beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) ve Spectre (2015) filmleriyle Bond karakterine uzun yıllar hayat veren Craig için veda vakti.

Yapımdan ilk uzun fragman yayınlandı.

- Reklam -

James Bond – No Time to Die Fragmanı

YouTube video

2 dakika 35 saniyelik resmi fragman bizleri özlediğimiz Bond dünyasına geri götürüyor. MI6’teki görevinden ayrılan ve Jamaika’da sakin bir hayata atılan James Bond’un kapısı, “son bir görev” için dostu Felix Leiter tarafından çalınır. Bir tür kurtarma operasyonuna şahitlik edeceğimiz filmde bir bilim insanının peşine düşülür. Bond’un karşısında ise yeni bir teknolojiyle onu bekleyen bir suçlu olacak.

Senarist koltuğunda, bu yıl Emmy Ödülleri’ne de damga vuran Phoebe Waller-Bridge’in de bulunduğu yapım, Cary Joji Fukunaga tarafından yönetiliyor.

Önceki filmde karşımıza çıkan Léa Seydoux ve Christoph Waltz da, 25. filmde önemli bir rol oynayacak.

No Time to Die Ne Zaman Vizyona Girecek?

James Bond’un karşısına çıkacak olan kötü adam ise Bohemian Rhapsody’deki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kucaklayan Rami Malek olacak. Malek’i aynı zamanda Mr. Robot ve Papillion yapımlarından da hatırlıyoruz.

- Reklam -

james bond no time to die afis

No Time to Die filminin çok konuşulan meselelerinden birisinin de 007 rolünün el değiştireceği. İlk defa siyahi ve kadın bir oyuncu tarafından canlandırılması beklenen 007’nin Captain Marvel filmiyle övgü toplayan Lashana Lynch olacağı gelen bilgiler arasında.

Filmde yer alacak diğer oyuncular şu şekilde: Naomie Harris, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Ana de Armas, Dali Benssalah ve Billy Magnussen.

Henüz post prodüksiyon süreci devam eden James Bond #25 – No Time to Die filmi ülkemizde 3 Nisan 2020’de vizyona girecek.

Sizin yeni James Bond filminden beklentileriniz ne? 007 hakkındaki söylentileri nasıl karşılıyorsunuz? Fragmanı beğendiniz mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Game of Thrones Yıldızı, Gözünü İlk Kadın James Bond Rolüne Dikti

* Martin Scorsese Durmuyor: Yeni Filmi Killers of the Flower Moon Yolda!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Arka Sokaklar VS James Bond :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Rami Malek nasıl bir kötü adam olacak çok merak ediyorum.

  3. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Dünyanın en uzun ve kaliteli serisi. Nisan’a kadar beklenir mi?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kayıp Aydınlanma

Çevirmenin Çemberi: Kayıp Aydınlanma

Arise: A Simple Story

Arise: A Simple Story – Yıkılmadım Ayaktayım…