in

James Bond Yapımcıları: “Sıradaki 007 Idris Elba Olabilir”

James Bond yapımcıları sıradaki 007 rolünü canlandıracak ismi aramaya devam ediyor. Idris Elba’nın da ikonik ajanı oynayabilecek oyuncular arasında yer aldığı ifade ediliyor.

James Bond idris elba sıradaki 007
- Reklam -
- Reklam -

James Bond yapımcıları, sıradaki 007 karakterini aramaya devam ediyor. Kült serinin yapımcıları, tartışmalar sırasında anılan isimlerden birisinin de İngiliz aktör Idris Elba olduğunu kaydediyor.

1952 senesinde Ian Fleming tarafından yaratılan ve 1962’den itibaren sinema dünyasının önemli figürlerinden birisi hâline gelen James Bond karakterini canlandıracak sıradaki oyuncu için arayış sürüyor.

Serinin 25. filmi No Time to Die (Ölmek için Zaman Yok) ile beraber, Daniel Craig’e veda edilmişti. Craig, 2006 tarihli Casino Royale’den itibaren toplamda 5 Bond (Quantum of Solace, Skyfall, Spectre, Bond 25) filminde ünlü karaktere hayat vermişti.

- Reklam -

Yeni James Bond kim olacak sorusu ise uzun süredir gündemde. Craig’in No Time to Die ile role veda edeceği yıllardır biliniyordu. Sıradaki Bond’un bir kadın ya da farklı bir ten renginden olabileceği iddiaları da gündemde önemli bir yer edinmişti.

Yapımcı Barbara Broccoli, rolün bir kadına gitmeyeceğini netleştirmişti. Görünüşe göre bugüne dek daima beyaz İngilizler tarafından canlandırılan rol için farklı renkler hâlâ masada.

Sıradaki James Bond Karakteri Idris Elba Tarafından Canlandırılabilir

Eon Productions adına Michael G. Wilson ile beraber son 9 Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, Idris Elba’nın da yeni rol için tartışmaların bir parçası olduğunu kaydetti.

Deadline’ın Crew Call adlı podcast programına konuk olan Broccoli, yeni Bond hakkındaki tartışmalara dair konuştu. Pek çok hayranın Idris Elba’yı 007 rolü ile görmek istediğini kaydeden yapımcı şöyle konuştu:

“Idris Elba’yı tanıyoruz. Onunla arkadaşız ve o muhteşem bir oyuncu. Ve bilirsiniz, bu durum tartışmanın bir parçasıydı ama koltukta biri varken bunu konuşmak her zaman zordur.”

Broccoli, No Time to Die boyunca yeni bir Bond hakkında konuşmaktan çekindiklerini ve sadece anı yaşamak istediklerini belirtti.

- Reklam -

idris elba sıradaki james bond

5 defa Primetime Emmys’e aday gösterilen Idris Elba Beasts of No Nation, Mandela: Long Walk to Freedom ve The Losers gibi yapımlarla tanınıyor.

Elba’nın dezavantajlı olduğu konu ise yaş meselesi. James Bond’u canlandıran oyuncular genellikle 50 yaşında emekli oluyor. Elba ise şu anda 51 yaşında.

Idris Elba eğer bu rolü alırsa Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve Daniel Craig’den sonra Bond’u canlandıracak yedinci oyuncu olacak.

Rolün adayları arasında Tom Hardy, Richard Madden, Henry Cavill ve Dev Patel gibi iddialı isimler yer alıyor.

Siz bu ihtimali nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Sky News

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Machu Picchu antik kenti yeni keşif LIDAR

Machu Picchu Antik Kentindeki Gizli Yapılar Lazer Teknolojisi Sayesinde Keşfedildi

The Lost Symbol 2. sezon iptal edildi

The Lost Symbol 2. Sezon İptal Edildi: Dan Brown Uyarlaması Diziye Veda