in

James Cameron, Kate Winslet’ın “Titanic” Çekimleri Sırasında Biraz Travmatize Olduğunu Söyledi

James Cameron, 1997 tarihli gişe rekortmeni “Titanic” filminin çekimleri sırasında yıldız oyuncu Kate Winslet’ın biraz travmatize olduğunu kaydetti.

James Cameron, Kate Winslet'ın Titanic Performansı Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

James Cameron, yıldız aktris Kate Winslet’ın Titanic performansı hakkında yorumlarda bulundu. Usta yönetmen, oyuncunun çekim sürecinde yaşadığı zorluklardan bahsetti.

Kate Winslet ve James Cameron, 25 yıl aranın ardından yeniden bir araya geldi. İkili ilk olarak 1997’de gösterime giren Titanic’te birlikte çalışmışlardı. Şimdi de, kısa süre içerisinde çıkacak Avatar: The Way of Water ile yeniden bir araya geliyorlar. Her iki tarafa göre, onlarca yıllık aranın bir nedeni var.

Kate Winslet, o zamanlar önceki Oscar ödüllü epik yapımlarının tanıtımını yaparken gazetecilere Cameron’ın “inanamayacağınız kadar sinirli olduğunu” ve “ondan gerçekten korktuğu zamanlar olduğunu” söylemişti. O zamanlar 22 yaşında olan oyuncu, haftada 90 saat çalışmaktan ve dondurucu sularda uzun süre çekim yaptıktan sonra hipotermiye yakalanmaktan bahsetti. Hatta o sırada Winslet yaptığı açıklamada, “Jim’le tekrar çalışmam için bana çok para ödemeniz gerekir,” demişti.

- Reklam -

James Cameron, Kate Winslet'ın Titanic Performansı Hakkında Konuştu

Ancak aradan geçen yıllar, oyuncunun fikirlerini değiştirmiş gibi duruyor. Kısa süre önce Avatar: The Way of Water’ın basın turunda konuşan aktris, Titanic setinin “zor” olmasına rağmen Cameron’ın bir “dahi” olduğunu söyledi ve ekledi:

“Jim’le Avatar filminde tekrar birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Şimdi çok daha sakin. O günlerde ‘işe yaramayabilir’ demesine yer yoktu. İşe yaraması gerekiyordu. Yaşlandıkça ‘Bir hata yaptım’ demeyi öğreniyoruz. Hepimiz bu konuda daha iyiye gidiyoruz, değil mi?”

James Cameron: “Kate Winslet Avatar’da Adeta Bir Film Yapımcısı Gibiydi”

Avatar 2’nin basın turunda konuşan James Cameron da, bu konuda daha iyiye gittiğini kabul etti. The New York Times’a verdiği bir röportajda, daha önce “sorumlu baş kancık” anlamına gelen bir kısaltmayla anıldığından bahsetti. Ancak yeni Avatar filminde bu sıfatı hak edecek pek bir şey yapmadığını, çok daha kibar ve nazik davrandığını söyledi.

- Reklam -

James Cameron, Kate Winslet'ın Titanic Performansı Hakkında Konuştu Avatar

Bununla birlikte Radio Times’a konuşan Cameron, Winslet’in önceki projelerinde payına düşen gönül yarasını yaşadığını kabul etti ve şunları dile getirdi:

“Bence Kate yapımın ölçeği ve bu süreçteki sorumluluğu nedeniyle Titanic’ten biraz travmatize olarak çıktı. İkimiz de hayatlarımızın ve kariyerlerimizin bu noktasında diğerinin neyle ilgili olduğunu görmek için tekrar birlikte çalışmaya istekli olduk. Sette çok ön planda ve sorumluluk sahibi. Filmin yapımcılığını o yapıyormuş gibi!”

Kate Winslet ve James Cameron’ın yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Vanity Fair

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tilqi_Gin Tilqi_Gin dedi ki:

    @magicalbronze

    Ancak aradan geçen yıllar, oyuncunun fikirlerini değiştirmiş gibi konuşuyor.

    Duruyor diyecektiniz herhalde, "konuşuyor " olmamış.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Evet doğru, gerekli düzeltmeleri yaptık hemen. Teşekkürler :slight_smile:

  3. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Kadın güzelliğinden bir şey kaybetmemiş. Maşallah diyelim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oxford Sözlüğü 2022 Goblin Mode

Oxford Sözlüğü, 2022 Yılının Sözcüğünü Seçti: “Goblin Mode”

Kayıp Rıhtım, 10. Boğaziçi Bilişim Ödülleri Adayı

Kayıp Rıhtım, Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde “En İyi Dijital Kültür Mecrası” Kategorisinde Aday Gösterildi