in

Jason Blum, Elm Sokağı’na Geri Dönmek İstiyor

Jason Blum, yeni Elm Sokağı filmi için istekli olduğunu açıkladı. Blumhouse, bir süredir A Nightmare on Elm Street’in haklarını almak istiyor.

Jason Blum, Yeni Elm Sokağı Filmi için İstekli
- Reklam -
- Reklam -

Jason Blum gözlerini yeni bir Elm Sokağı filmine çevirmiş durumda. Hollywood’un ödüllü yapımcısı kurucusu olduğu Blumhouse Productions ile film haklarını satın almaya çalışıyor. Bununla birlikte Blum eğer yeni bir film çekerse Freddy Krueger rolü için Robert Englund’ı geri getireceğini de ekliyor.

1984 yılında izleyicilerin karşısına çıkan ve korku sinemasını şekillendiren eserler arasında yer alan A Nightmare on Elm Street yeni filmleri ile beyaz perdeye gelebilir. Wes Craven tarafından yaratılan ve Robert Englund’ın sekiz film boyunca canlandırdığı Freddy Kruger rolü ile ikonikleştiği film birçok hayran tarafından korku sinemasının başyapıtı olarak görülüyor.

Englund, Kruger rolünü en son 2003 yılında Freddy vs. Jason filminde canlandırmış, bir diğer ikonik korku filmi karakterlerinden Jason Voorhees ile karşı karşıya gelmişti. Ünlü aktör daha sonra rolünü 2018 yılında ABC sitcom dizisi The Goldbergs’de bir kez daha canlandırmıştı. Ancak Englund yaptığı açıklamaları ile Freddy rolünü tekrardan canlandırmak istemediğini net bir şekilde dile getirmişti.

- Reklam -

Screen Rant’a verdiği röportajda son filmi The Black Phone için konuşan Hollywood’un gözde yapımcılarından Jason Blum ise konuya farklı bir şekilde bakıyor. Blum, Englund’ın rüyalara giren bıçaklı eldivenini bir kez daha giyebileceğini söylüyor ve şunları ekliyor:

“Geri getirebilirim. Herkesi geri getirebilirim. Ellen Burstyn 87 yaşındaydı ve The Exorcist filmi için onu getirmeyi başardım. (Englund) 75 yaşında, daha genç!”

Jason Blum Klasik Korku Filmlerinin Yeniden Yapımları ile Sinemaya Geliyor

Blumhouse Elm Sokağı Kabusu

- Reklam -

Elm Sokağı Kabusu ile Blum klasikleşmiş korku filmlerini yeniden çekmek için kolları sıvadı. Kurucusu olduğu Blumhouse Productions, Nightmare on Elm Street’in yanı sıra Friday the 13th gibi yapımların haklarını satın almak istiyor. Bununla birlikte stüdyo, Stephen King’in Firestarter eserinin yeniden uyarlaması üzerinde de çalışıyor. Ayrıca King’in diğer eserleri Christine, Mr. Harrigan’s Phone ve Later gibi eserleri de beyaz ekrana uyarlanacağı söyleniyor.

Blumhouse’un en büyük projelerinden birisi ise The Exorcist filminin yeniden yapımı. Yeni bir üçleme olarak düşünülen ve Halloween filmlerinin yeni yönetmeni David Gordon Green’in kamera arkasına geçtiği film hayranlar için oldukça heyecan verici. Blum’un da bahsettiği gibi Ellen Burstyn’in 1973 yılındaki orijinal filmden bu yana seride yeniden rol alacak olması ise dikkate değer görülüyor.

Siz klasik korku filmlerinin yeniden çekilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Evet en son Freddy Jason’ la kapışmıştı. O gün ‘‘böyle yapacaksanız yapmayın’’ demiştim. Yine söylüyorum. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvel Filmi "Thor: Love and Thunder" için Yeni Fragman

Marvel’ın “Thor: Love and Thunder” Filminden Yeni Fragman

The Rings of Power dizisi ork

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Ork Irkına Ait Yeni Görseller Yayınlandı