in

Jeffrey Wright’ın Batman’de Oynayacağı Kesinleşti

Jeffrey Wright’ın Komiser Gordon rolüyle The Batman filminde oynayacağı kesinleşti. Duyuruyu, filmin yönetmeni Matt Reeves yaptı.

Jeffrey Wright batman
- Reklam -
- Reklam -

Yönetmen Matt Reeves, Jeffrey Wright’ı yeni Batman filminde komiser Jim Gordon rolünde göreceğimizi Twitter üzerinden duyurdu.

Geçtiğimiz ay, 2021’de çıkması planlanan bir sonraki Batman filminde Komiser Gordon rolünün Jeffrey Wright‘a emanet edileceği söylenmişti. Reeves ve DC, her ne kadar yapımla ilgili ser verip sır vermeseler de yönetmenin Jim Gordon rolü için Wright‘ı istediği söylentileri dolaşıyordu. Nihayet bugün itibariyle söylentiler kesinlik kazanmış oldu.

Yeni The Batman filmi hakkında, Jeffrey Wright’ın da dahil olduğu birkaç oyuncu adı ve çıkış tarihi hakkında şimdilik pek bir şey bilinmiyor. Wright, Angels in America yapımındaki rolüyle hem Emmy hem de Tony ödülünü kazanmış başarılı bir aktör. Oyuncu halihazırda HBO’nun dikkat çeken dizilerinden Westworld’de rol almaya devam ediyor. Şimdi de Robert Pattinson’ın Batman’i oynayacağı yeni filmde Gotham City’nin polis şefi olarak görev yapacak.

- Reklam -

Yeni Batman Filminin Nasıl İlerleyeceği Konusu Henüz Bilinmiyor

Marvel Sinematik Evreni’nde birbirini izleyen hikâyeler dahilinde hayranlar az çok tahmin yapabilirken, Batman için pek bir şey söyleyemiyorlar. Batman karakteri çizgi roman dünyasının en büyük dedektiflerinden biri olarak bilinirken, sinemaya uyarlandığında genellikle dövüş stili ve görselliğiyle ön plana çıkıyor. Fakat söylentiler Reeves’ın önceki filmlerden farklı bir yol izleyeceğine işaret ediyor. Joker’de olduğu gibi daha çok oyuncu odaklı bir yapımla seyircinin karşısına çıkması bekleniyor.

- Reklam -

Wright ismini de Komiser Gordon rolüyle bünyesine katan yapımla, Mat Reeves oyunculuk anlamında oldukça heyecan verici seçimler yapmaya devam ediyor. Pattinson, her ne kadar Harry Potter ve Twilight gibi büyük yapımlardaki rolüyle biliniyor olsa da özellikle son zamanlarda oynadığı The Lighthouse da dahil olmak üzere birçok bağımsız yapımla olumlu eleştiriler almış bir isim. Pattinson ve Wright’la birlikte yeni filmde Catwoman karakterini Zoe Kravitz; The Riddler’ı ise Paul Dano canlandıracak.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Oyunculuğuna kesinlikle bir lafım yok ama şunu demeden edemeyeceğim: Bir zenci Gordon’umuz eksikti. Hayırlı olsun…

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Alışın artık bunlara.

  3. Avatar for Tilqi_Gin Tilqi_Gin dedi ki:

    İllaki zenci Gordon göreceksek bu adamın olması iyi oldu bence, sevdiğim bir oyuncu. Artık öyle castlar oluyor ki Batman olacağına bu olsun demek lazım yani.

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    En iyisi tüm Gotham siyahi olsun siz de kurtulun biz de…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hbo max duyuru

HBO Max, 2 Yeni Dizi Duyurdu

Dehşet Gecesi

Kerime Nadir’den Dehşet Gecesi Yeniden Raflarda