in

Wednesday Yıldızı Jenna Ortega, “Beterböcek 2″nin Kadrosuna Katıldı

Jenna Ortega, “Beetlejuice 2” filminde yer alacak. Wednesday yıldızı, uzun süredir beklenen Tim Burton imzalı “Beterböcek 2″de önemli bir rolde yer alacak.

Jenna Ortega Beetlejuice 2
- Reklam -
- Reklam -

Jenna Ortega, Beetlejuice 2 filminin kadrosuna katıldı. Uzun zamandır beklenen Beterböcek 2, Wednesday yıldızını önemli bir rolde beyaz perdeye getirecek.

Tim Burton’ın 1988 yapımı klasiğinin devamının gelmesi adına yıllar içerisinde birçok girişim oldu. Son olarak 2022’nin mart ayında gelen bir haberle birlikte filmin çalışmalarının başladığı resmen duyuruldu. Orijinal yıldızlar Michael Keaton ve Winona Ryder’ın sırasıyla Beetlejuice ve Lydia rollerini yeniden oynayacakları da bu haberle birlikte duyuruldu. Hatta sonrasında Tim Burton’la çokça filmde çalışmış Johnny Depp’in de filmde bir şekilde yer alabileceği haberleri çıktı. Ancak filmle ilgili geçen yıl boyunca çok az ilerleme kaydetti.

Şimdi ise The Hollywood Reporter’a göre Jenna Ortega, Beetlejuice 2’da önemli bir rol oynayacak. Henüz hiçbir şey resmileşmemiş olsa da, yapılan bütçeye bağlı olarak mayıs sonu veya haziran başı gibi geçici bir yapım başlangıç tarihi var. Eğer kadroya alınırsa, Ortega’nın Winona Ryder’ın kızını oynayacağı söyleniyor.

- Reklam -

Jenna Ortega "Beetlejuice 2" Filminde Rol Alacak

Jenna Ortega Beterböcek 2’de de rol aldığı takdirde filmografisine katacağı yeni ve etkileyici bir isim olacak. Kendisi şu anda Netflix’te yayınlanan -Burton’ın da yönetmenliğini yaptığı- Wednesday’in başrol oyuncusu ve hatta 2. sezonun yapımcılarından biri. Aynı zamanda 2022’nin başlarında gösterime giren Scream 5’daki son kızlardan biri olarak inanılmaz bir beğeni dalgası yaşıyor. Bugün itibarıyla sinemalara gelen Çığlık 6 ile de geri dönüyor.

Jenna Ortega “Beetlejuice 2” Filmnde Lydia’nın Kızını Canlandırabilir

Oyuncunun son dönemdeki çıkışı ve popülerliği ve elbette Burton’la yaptığı işbirliği, potansiyel Beetlejuice 2 rolünün önünü açmaya yardımcı olmuş gözüküyor. Bununla birlikte Lydia’nın kızı rolü için şimdiden çok uygun göründüğünü belirtmekte fayda var.

- Reklam -

Beterböcek 2’nin konusu hakkında henüz çok az şey biliniyor. 1990’ların başındaki orijinal film sonrasında devam yapımı için Keaton’ın karakterinin Hawaii’ye gitmesi amaçlanıyordu. Bu fikrin yeni filme entegre edilip edilmeyeceği henüz belli değil. Şu ana kadar net olan şey Beetlejuice 2’nun dikkatini bir sonraki nesle çevireceği; belki de Lydia’nın kızı yanlışlıkla – veya kasıtlı olarak – annesinin yıllar önce yaptığına benzer bir şekilde Beterböcek’i yardıma çağırabilir.

Jenna Ortega "Beterböcek 2" Filminde Rol Alacak

Jenna Ortega’nın Beetlejuice 2 filminde yer alacak olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Murtagh Christopher Paoilini Yeni Eragon Romanı

Christopher Paolini, Yıllar Sonra Yeni Romanıyla “Eragon” Dünyasına Geri Dönüyor

Kaan Cumalıoğlu Athica Yayınları Söyleşi

Kaan Cumalıoğlu: “Yayıncılık Dünyasına Taze Bir Soluk Katmak için Yola Çıktık”