in

Jennifer Aniston, Marvel’ın Egemenliği Hakkında Konuştu

Kült komedi dizisi Friends’te Rachel rolüyle hatırladığımız Jennifer Aniston, Marvel yapımlarının sinema dünyasına hakim olmasından memnun olmadığını açıkladı.

Jennifer Aniston
- Reklam -
- Reklam -

Friends dizisinin Rachel Green’i, şimdilerde Apple TV+ platformunda yer alacak The Morning Show isimli dizisi için hazırlanıyor. Aniston, dizide Alex Levy isminde bir haber muhabirini canlandıracak. Kadrosunda pek çok yıldız barındıran dizide Steve Carrell, Reese Witherspoon, Gugu Mbatha-Raw ve Billy Cudrup gibi isimler yer alıyor.

Netflix, Hulu, Amazon Prime gibi dijital yayın servislerinin hızlı yükselişi devam ederken, film yıldızlarından bazıları bu platformlarla birlikte çalışmaya çoktan başladılar bile. Amy Adams ve Julia Roberts gibi isimler kendilerini bu projelerin içine sakince bırakırken yüksek gelirli beyaz perde yapımlarında yer alan Jennifer Aniston henüz bir dizi projesinde bulunmamıştı.

Aniston, Sinemada Sadece Marvel Filmlerinin Kalmasını Eleştirdi

The Morning Show için tekrar dizi sektörüne neden döndüğü sorulduğunda artık işlerin daha kaliteli ilerlediğini söylüyor. Özellikle son birkaç yılda yayın servislerinin büyük bir patlama yapmasıyla sinemada yapılanlardan daha düzgün işler çıktığını fark eden Aniston, eleştirisini de dile getiriyor. Sinemada izleyebileceğiniz şeylerin gittikçe azaldığını, sadece Marvel yapımlarının bulunduğunu belirtiyor. Kendisinin de yeşil perdenin önünde yer almaya bir merakı olmadığından bahsediyor.

- Reklam -
- Reklam -

Aniston’ın bu cümleleri Martin Scorsese’in MCU hakkındaki eleştirilerinden kısa bir süre sonra geldi. Scorsese, Marvel yapımlarını pek de sinema filmi olarak kabul etmediğini dile getiren bir yorumda bulunmuştu. Sektörde Scorsese ve Aniston gibi düşünenlerin sayısı azımsanacak gibi değil. Fakat James Gunn, Joss Whedon ve Samuel L. Jackson da emektar yönetmen Scorsese’ye saygı duymakla beraber, Marvel filmleri ve diğer çizgi roman yapımlarının kolayca rafa kaldırılamayacağını düşündüklerini belirtmişti.

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yıldızlararası

Yeni Yıldızlararası Cismin Nereden Geldiği Bulundu

Coming 2 America

Coming 2 America Yaş Sınırıyla Geliyor