in

Jennifer Lopez, The Mother Filminde Başrol Olacak

Jennifer Lopez, Netflix’in The Mother filminde bir keskin nişancıyı canlandıracak. Ünlü sanatçı, projede yapımcı olarak da görev alacak.

Jennifer Lopez, The Mother Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Pop ve R&B müziğinin ünlü ismi Jennifer Lopez, bir Netflix filminin başrolünde yer alacak. Lopez, aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. The Mother adını taşıyan yapım geliştirilme aşamasında.

Jennifer Lopez’i unutulmaz sahne performansları ve parçalarıyla tanısak da 51 yaşındaki yıldızın sinema kariyeri de hayli dikkat çekici. 2 defa Golden Globe adayı olan Lopez, Gigli, The Cell, Anaconda ve Selena gibi filmlerde oyuncu olarak yer almıştı. Lopez, son dönemde pek çok televizyon dizisi ve sinema filminin yapımcılığını da üstlenmişti.

Şimdi ise Netflix ile birlikte yeni bir projeye atılıyorlar. The Mother filminin yönetmen koltuğunda, Mulan’ın ardındaki isim olan Niki Caro’nun yer alması bekleniyor. Filmin senaryosu Lovecraft Country’den hatırladığımız Misha Green’e ait. Green’e, Andrea Berloff eşlik ediyor.

- Reklam -

Jennifer Lopez, Başrolü Olacağı The Mother Filminde Bir Keskin Nişancıya Hayat Verecek

Aksiyon türündeki The Mother’da Lopez, kızını korumak için yıllar evvel vazgeçtiği düşmanlarla yeniden yüzleşmek zorunda kalan bir tetikçiye hayat verecek. Lopez, aynı zamanda filmin yapımcıları arasında da yer alacak. Kendisine yapımcı koltuğunda Elaine Goldsmith Thomas, Misha Green, Benny Medina, Roy Lee ve Miri Yoon eşlik edecek.

Jennifer Lopez, The Mother Netflix

Jennifer Lopez, daha önce bir başka Netflix filmi olan The Cipher’da başrolü üstlenmişti. Isabella Maldonado’nun romanından uyarlanan yapımda Lopez, bir seri katilin peşindeki FBI ajanı Nina Guerrera karakterini canlandırmıştı.

- Reklam -

Lopez’in yakın gelecekte karşımıza çıkacağı işler bunlarla sınırlı değil. Sanatçı, Shotgun Wedding adlı filmin de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Bununla birlikte 14 Mayıs’ta vizyona girecek olan Marry Me’de de kendisine yer bulmuş durumda.

The Mother filminin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz açıklanmış değil. Ayrıca filmin ne zaman çekileceği ve Netflix kütüphanesindeki yerini ne zaman alacağı da belli olmadı.

Peki siz Jennifer Lopez’i müzik dünyasının yanı sıra sinema filmlerinde de görmekten dolayı memnun musunuz? Ünlü ismin oyunculuk performansını nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşarak sohbete dahil olabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Evan Rachel Wood - Marilyn Manson Taciz

Evan Rachel Wood: “Marilyn Manson Beni Yıllarca İstismar Etti”

Maggie O’Farrell - Ben Ben: Ölümle On Yedi Karşılaşma

Maggie O’Farrell, “Ben Ben: Ölümle On Yedi Karşılaşma” ile Okuru Ölümün Karşısına Çıkarıyor