in ,

Geçirdiği Kaza Sonucu Yoğun Bakıma Alınan Jeremy Renner’ın Ailesinden Oyuncunun Son Durumu Hakkında İlk Açıklama

Jeremy Renner’ın ailesi, geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma alınan oyuncunun son durumu hakkında yeni bir açıklama yaptılar.

Jeremy Renner'ın Ailesi Kaza Geçiren Aktör Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Jeremy Renner’ın ailesi, oyuncunun kar küreme aracıyla yaşadığı kazanın ardından yoğun bakıma alınması ve ameliyatıyla ilgili kritik ancak istikrarlı durumu hakkında iyimser bir güncelleme paylaştı.

En çok Marvel Sinematik Evreni’nde yıllardır canlandırdığı Clint Barton veya süper kahraman adıyla Hawkeye olarak tanınan Jeremy Renner, son olarak kendi Disney Plus solo dizisi Hawkeye’da Hailee Steinfeld ile birlikte rol aldı.

2000’li yıllardan bu yana oyunculuk yapan aktör ayrıca S.W.A.T., North Country, 28 Weeks Later, Take, Görevimiz Tehlike 4 ve The Bourne Legacy gibi yapımlarda rol aldı. 2008 yılında sinemalara gelen The Hurt Locker (Ölümcül Tuzak) filmindeki performansı ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü’ne aday gösterildi.

- Reklam -

Renner 1 Ocak Pazar günü kar küreme aracıyla bir kazaya karıştı. Hızlıca hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun kritik ama stabil olduğu açıklandı.

Jeremy Renner'ın Ailesi Kaza Geçiren Aktör Hakkında Konuştu

Renner’ın temsilcilerinden gelen bir açıklama sonrası künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar nedeniyle ameliyat olduğu doğrulandı. Şu anda yoğun bakımda tedavisi devam eden oyuncunun durumu kritik ama stabil. Renner’ın ailesi, doktorlara, hemşirelere ve aileye destek veren görevlilere teşekkür etti.

Jeremy Renner’ın Ailesi Hayranlardan Gelen Desteğe Son Derece Minnettar Olduklarını Açıkladı

Ailenin yaptığı açıklama şu şekilde:

- Reklam -

“Jeremy’nin künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirdiğini ve bugün 2 Ocak 2023’te ameliyat olduğunu doğrulayabiliriz. Ameliyattan döndü ve durumu kritik ama stabil durumda. Şu anda yoğun bakım ünitesinde kalıyor. Ailesi olarak onunla ilgilenen inanılmaz doktorlara ve hemşirelere, Truckee Meadows İtfaiye ve Kurtarma Ekibine, Washoe İlçe Şerifine, Reno Şehri Belediye Başkanı Hillary Schieve’ye ve Carano ile Murdock ailelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca hayranlarından gelen inanılmaz sevgi ve desteklerden dolayı da son derece minnettarız.”

Jeremy Renner Hawkeye

Jeremy Renner 1 Ocak günü, birkaç yıldır ikamet ettiği Nevada, Washoe Country’de kar kürerken havayla ilgili bir olay sonrasında ağır şekilde yaralandı. Tanıkların ifadelerine göre Renner’ın çalıştırdığı Snowcat sabanı takla atıp üzerinden geçti. Doktor olan bir komşusu, sağlık görevlileri gelene kadar Renner’ı olay yerinde tedavi etti. Oyuncu daha sonra helikopterle yerel bir bölge hastanesine nakledildi ve burada ciddi bir ameliyat geçirdi.

Jeremy Renner’ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Aktörle ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    Peşine Ken Block Snowmobile yaparken vefat haberi geldi. Bugün Micheal Schumacher’in doğum yıl dönümü olması hayatın bazen böyle tatsız durumlara da rastlayabileceğimizi gösterdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022'de Korsan Yollarla En Çok İndirilen Diziler Belli Oldu House of the Dragon

2022’de Korsan Yollarla En Çok İndirilen Diziler Belli Oldu: “House of the Dragon” Zirvede

Üvey - Okan Çil | Tadımlık Ön Okuma

Okan Çil’in Yeni Romanı “Üvey”den Tadımlık Bölüm