in

Jessica Henwick, The Matrix 4’a Katıldı

The Matrix 4 kadrosu genişlemeye devam ediyor. Colleen Wing karakteriyle Marvel dizilerinde boy gösteren Jessica Henwick, ekibe katılıyor.

Jessica Henwick
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix 4 filmi için kadro güncelleme haberlerinin ardı arkasını kesilmiyor. Warner Bros.’un uzun yıllar tasarladığı proje sonunda hayata geçiyor ve yeni Matrix filmi için oyuncu arayışı tüm hızıyla devam ediyor. Filmin oyuncu ekibine katılan yeni isim ise Iron Fist dizisinde Colleen Wing karakterini canlandıran Jessica Henwick oldu.

Yönetmenliğini Lana Wachowski’nin üstleneceği dördüncü Matrix filminde oyuncu duyuruları ardı ardına geliyor. Deadline’ın haberine göre Luke Cage, Iron Fist, The Defenders gibi Marvel dizilerinde canlandırdığı Colleen Wing karakteriyle öne çıkan Jessica Henwick; filmin kadrosuna dahil oldu.

İngiliz oyuncunun dikkat çeken bir başka rolü ise Game of Thrones dizisindeki Nymeria Sand karakteriydi. Ayrıca Henwick’i Star Wars: Episode VII – The Force Awakens’ta Jess Testor rolüyle görmüştük. Oyuncunun dahil olduğu diğer yapımlardan bazıları ise şöyle: Rice on White, Newness, The Head Hunter.

- Reklam -

27 yaşındaki Doğu Asya kökenli İngiliz oyuncu, kaynaklara göre The Matrix 4 ekibinin bir parçası olmaya çok yakın.

Jessica Henwick, Filmde Önemli Bir Rol Oynayacak

Henwick’in filmde oynayacağı rol açıklanmamış olsa da, bunun başrollerden birisi olacağı gelen bilgiler arasında.

Eski Matrix oyuncusu Jada Pinkett-Smith’in de Niobe rolüyle ekibe dönebileceği hakkında da güçlü söylentiler var. Bununla birlikte filmin kadrosu yavaş yavaş netleşiyor.

- Reklam -

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un filmde yer alacağını neredeyse en başından beri biliyorduk. Geçen haftalarda ise Aquaman’ın yıldızı Yahya Abdul-Mateen II ekibe dahil olmuştu. Hayranlar en son How I Met Your Mother adlı sit-com’un Barney Stinson’ı Neil Patrick Harris’in filme dahil olmasıyla oldukça heyecanlanmıştı.

Şimdiyse Jessica Henwick hamlesi geldi.

Lana Wachowski’nin yöneteceği filmde Wachowski, senaryoyu David Mitchell ve Aleksander Hemon ikilisiyle birlikte yazıyor.

Filmin çekimleri 2020’nin ilk aylarında başlanacak. The Matrix 4 için henüz resmi bir çıkış tarihi yok.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elif Şafak

Elif Şafak’ın Aşk Kitabı Netflix’e Uyarlanıyor

Kim Un-su

Kim Un-su Polisiye Kitabıyla Türkçede