in

Jim Carrey Emekli Olmayı Düşünüyor: “Hayatımı Seviyorum”

Jim Carrey emekli olmayı planlıyor. 60 yaşındaki ünlü oyuncu, eğer ‘kusursuz senaryo’ ile karşılaşmazsa oyunculuk kariyerini noktalamayı düşünüyor.

jim carrey emekli oluyor
- Reklam -
- Reklam -

Jim Carrey emekli olmayı planladığını açıkladı. Ünlü aktör, Sonic the Hedgehog 2 filminin basın turlarından sonra, eğer kusursuz bir senaryo gelmezse oyunculuk kariyerini noktalamayı ciddi şekilde düşündüğünü belirtti.

Şu sıralar, popüler video oyun serisinden uyarlanan Sonic the Hedgehog’ın devam filmi ile hayranların karşısına tekrar çıkacak olan Jim Carrey’den üzücü haberler var. 8 Nisan 2022’de vizyona girecek olan yeni macera, 2020 orijinalinin devamı niteliğinde. Hatırlanacağı üzere 14 Şubat 2020’de vizyona giren Kirpi Sonic filmi, Koronavirüs öncesi vizyona giren son filmlerden biriydi ve oldukça iyi bir gişe başarısı elde etmişti. Haliyle kısa bir süre sonra Paramount Pictures tarafından devam filmi onayını da kaptı.

Yeni film, orijinal filmin ana oyuncu kadrosunu koruyor. Kirpi Sonic’i Ben Schwartz seslendiriyor, insan arkadaşı Tom Wachowski’yi ise James Marsden canlandırıyor. Tuhaf kötü adam Dr. Ivo “Eggman” Robotnik olarak Jim Carrey de ikonik rolüne geri dönüyor. Yeni yapım ayrıca Colleen O’Shaughnessey’li Tails ve Idris Elba’lı Knuckles karakterlerini de içerecek.

- Reklam -

2014 yılında vizyona giren Dumb and Dumber 2 filminden sonra Sonic the Hedgehog, Jim Carrey’nin ilk büyük Hollywood filmiydi. Sadece bu da değil, kendisi son olarak 2016 yıllarında çıkan The Bad Batch ve Dark Crimes isimli bir çift daha küçük bağımsız filmde oynamıştı. Carrey bu süre içerisinde pop kültür ortamındaki tek görünüşü, sadece iki sezon süren kısa ömürlü Showtime dizisi Kidding’di. Ancak belli ki Sonic macerası da Carrey’nin sinemalardaki son işlerinden biri olabilir.

Emekli Olacağını Açıklayan Jim Carrey: “Yeterince Şey Yaptım”

Jim Carrey emekli olmayı düşünüyor

Kirpi Sonic 2 filminin tanıtım röportajları sırasında Access Hollywood kanalında konuşan Carrey, Sonic the Hedgehog 2’nun vizyona girmesinin ardından “muhtemelen” emekli olacağını ve bu konuda “oldukça ciddi” olduğunu açıkladı. “Yolda devam edebilirim ama ara veriyorum,” diyen aktör, kusursuz bir senaryo gelmediği takdirde setlere dönmek istemediğini belirtti. Hayatından memnun olduğunu ve kariyerinde yeterince şey yaptığında ısrar eden Carrey şu sözleri kaydetti:

- Reklam -

“Emekli oluyorum ve oldukça ciddiyim. Melekler, insanların görmesi için gerçekten önemli olacağını söyleyen altın mürekkeple yazılmış bir tür senaryo getirirse, belki yola devam edebilirim. Fakat şimdilik bir ara veriyorum. Tuval üzerine resim yapmayı, sakin ve ruhsal hayatımı gerçekten seviyorum. Öyle hissediyorum ki bunu başka bir ünlüden duymanız çok zor ama yeterince şey yaptığımı hissediyorum. Bu benim için yeterli.”

Sonic 3 filmi kesinleştiği için oyuncunun maceranın devamında yer alıp almayacağı şimdiden merak konusu oldu. Ancak oyuncunun açıklamalarına bakarak, Sonic’teki son macerasının bu film olacağı söylenebilir.

Jim Carrey’nin emekli olma kararı sizce doğru bir tercih mi? Oyuncuyu daha fazla yapımda görmek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Vay be, hangi ara büyüdük bu kadar? Tanıdığımız sanatçılar bir bir veda ediyorlar kariyerlerlerine…

  2. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Bir ara eşimle peş peşe Jim Carrey filmleri izledik ve birkaç tane de farklı komedi filmi… Ülkemizde oldukça popüler olan bir komedi film serisinde, bu filmlerde yer alan birçok komik sahnenin, benzerinin ya da tamamen aynısının kullanılmış olduğunu gördük. Sayesinde fazla para kazanmış bazı komedyenler…

    Jim Carrey çok iyi bir oyuncu gerçekten, oyunculuğu bırakması üzücü.

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Çok şey kazandırdı, sinemanın komedi türüne ve stand-up gösterilerine. Benim açımdan çok büyük bir oyuncu her yönüyle, keşke güvendiği senaristlerle birlikte hareket ederek kendisi bir senaryo oluştursa ve komedi türünde yeni filmler kazandırsa gönüllerimize :cry: Aynı şekilde, stand-up gösterilerinde de.

  4. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Ne mutlu o zaman kendisine ok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Moon Knight 'Ermeni Soykırımı' İfadesinin Ardından Tepki Çekti

Moon Knight’ta Geçen ‘Ermeni Soykırımı’ İfadesinin Ardından Türk Kullanıcılar Yapıma 1 Puan Vermeye Başladı

Bruce Willis razzie ödülü iptal edildi

Bruce Willis’e Verilen Razzie Ödülü, Ünlü Oyuncunun Hastalığı Nedeniyle İptal Edildi