in

Jim Carrey: “Will Smith Tutuklanmalıydı”

Jim Carrey, Oscar Töreni gecesinde yaşanan Will Smith olayı hakkında konuştu. Yıldız aktör, tepkisini sert bir dille ifade etti.

jim carrey - will smith açıklaması
- Reklam -
- Reklam -

Jim Carrey, 94. Oscar Ödülleri için düzenlenen törende Will Smith’in komedyen Chris Rock’a tokat atması hakkında konuştu. Carrey, Smith’in tutuklanması gerektiğini ifade etti.

94. Akademi Ödülleri kazananları bu hafta başında belli oldu. Törene damgasını vuran olay ise sunucu olarak etkinlikte görev alan komedyen Chris Rock’ın, Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı şaka ve ardından yaşananlar oldu. Rock, Jada Pinkett Smith’in saçsız kalan başına ithafen GI Jane göndermesi yapınca Smith sahneye çıktı ve Rock’a tokat attı. Yerine geçmesinin ardından da küfürlü bir dille Rock’a hitap eden Smith, yaklaşık 40 dakika sonra En İyi Erkek Oyuncu ödülüne de layık görüldü.

Olayın yankısı ise günler boyu devam etti. Oscar Akademisi, Smith’in cezasız kalmayacağını hatırlatırken Smith de sosyal medya üzerinden bir özür mesajı yayınladı.

- Reklam -

Tartışmalara dahil olan son isim ise Truman Show, The Mask, Eternal Sunshine of the Spotless Mind ve Ace Ventura gibi yapımlarla tanınan Jim Carrey oldu.

Jim Carrey, Will Smith Olayı Hakkında Tepkisini Dile Getirdi

Carrey, Will Smith’in ödülü alırken ayakta alkışlanmasını “mide bulandırıcı” olarak tanımladı:

“Hollywood omurgasız bir kitleden ibaret. Bu olay, gerçekten de artık havalı bir kulüp olmadığımızın çok net bir işaretiymiş gibi hissettirdi.”

Sunucu Gayle King ise konuşmaya şu sözlerle devam etti:

“Eğer seyirciler arasından bir başkası çıkıp bunu yapsaydı, güvenlik onları dışarıya atardı ya da belki tutuklanırlardı bile.”

Carrey de cevap olarak, “Smith’e yapılan da aynen bu olmalıydı,” dedi.

will smith - chris rock tokat

- Reklam -

Carrey ayrıca Rock’ın suç duyurusunda bulunmamış olmamasını kendi üzerinden verdiği örnekle şöyle değerlendirdi:

“Bu sabah Will’e 200 milyon dolarlık dava açtığımı duyururdum. Yaşananların kaydı sonsuza dek internette olacak.”

Carrey sonrasında sözlerine şu şekilde devam etti:

“İzleyiciler arasındayken bağırarak onaylamadığınızı göstermek isteyebilirsiniz. Ya da Twitter’da bir şeyler dersiniz. Ancak ’laf söyledi’ diye sahneye yürüyüp de kimsenin suratına tokat atma hakkınız yok.”

Will Smith’e dair bir husumetinin olmadığını belirten Carrey, Smith’in harika şeyler yaptığını ancak bu son hareketinin hiç hoş olmadığını söyledi. Carrey, Smith’in, “herkesin parlayacağı o ana” gölge düşürdüğünü kaydetti.

Smith’in Oscar Akademisi’nden nasıl bir ceza alacağı şu an için bilinmiyor. Aktörün ödül heykelciğini iade etmek zorunda kalması ihtimali de seçenekler arasında.

Siz Jim Carrey’nin yorumları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Güzelce ifade etmiş düşüncelerini, kendimce doğru buluyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bridgerton spin-off kraliçe Charlotte netflix

Kraliçe Charlotte’u Konu Alan Bridgerton Spin-off Dizisi Geliyor: Başroller Belli Oldu

Saatleri Ayarlama Enstitüsü film oluyor ahmet hamdi tanpınar

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Kült Romanı “Saatleri Ayarlama Enstitüsü” Film Oluyor