in ,

Jim Carrey’li “Sonic the Hedgehog” Filmiyle Tanışın!

Oyun dünyasının sevilen kahramanlarından Sonic the Hedgehog bu defa sinema perdesine geliyor! Gerçek oyuncularla çekilen yapımdan ilk fragman yayınlandı.

Sonic The Hedgehog
- Reklam -
- Reklam -

Sevgili kirpimiz Sonic hayatımıza gireli 28 yıl oluyor. Ünlü oyun firması SEGA’nın en meşhur işlerinden biri olan Sonic’i daha önce televizyonda çizgi film olarak izleme fırsatımız da olmuştu. Ancak bu sefer gerçek oyuncularla çekilen bir yapımla karşımıza geliyor! “Sonic the Hedgehog” filmine hazır olun!

Klasik kötü adamımız Dr. Ivo Robotnik rolünde Jim Carrey’yi göreceğimiz yapımdan ilk fragmansa geldi bile. Hızıyla gözlerimizi sulandıran, yıllarca oyun dünyasında esip gürleyen Sonic’i şahane bir kadroyla sinemada görecek olmak fikri oldukça heyecanlandırıcı.

Öncelikle gelin yayınlanan ilk fragmana birlikte göz atalım:

https://youtu.be/FvvZaBf9QQI

- Reklam -

Ben Schwartz’ın seslendirdiği Sonic’in bu macerasında işlerin yine hayli karıştığını görüyoruz. Amerikan Ordusu tarafından da takip edilen Sonic, bir yandan baş düşmanı şeytani Dr. Ivo Robotnik’ten altın yüzüklerini geri almaya çalışıyor. Green Hills kasabasının şerifi, kahraman kirpimize yardım etmek için gözünü karartır, ancak elbette işler sanıldığı gibi gitmeyecektir.

8 Kasım 2019′da vizyona girecek yapımın yönetmen koltuğunda Jeff Fowler var. Bu Fowler’ın ilk uzun metraj deneyimi. Ancak içinizi ferahlatacak şöyle bir bilgi verelim. Kendisi Where the Wild Things Are adlı efsanede, görsel efekt konusunda çalışmış. En azından gerçek dünyada maceraya atılan Sevgili Sonic’imizin en azından görsel açıdan emin ellerde olduğunu söyleyebiliriz.

- Reklam -

Jim Carrey ile birlikte yapımın önce çıkan oyuncuları şöyle: James Marsden, Neal McDonough, Debs Howard ve Leanne Lapp.

1991 yılında SEGA’nın konsolu için üretilmiş bir kahramanı 2019 yılında 90 milyon dolarlık bir filmin başrolünde görmek nereden baksanız tuhaf bir his.

“Sonic the Hedgehog” fragmanını nasıl buldunuz? Filmden umutlu musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

27 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Orantısız bacak kaslarını düzeltmişler.

  2. Avatar for JCDenton JCDenton dedi ki:

    Jim Carrey’nin kendisini oynamasından memnun oldum fakat diğer her şey kötü görünüyor.

  3. Avatar for mit mit dedi ki:

    Jim Carey’nin son saniyelerdeki Robotnik makyajı gerçekten de harika görünüyor :slight_smile: Sonic de ilk posterlerindeki o çirkinliğini büyük ölçüde yitirmiş, biraz düzelmiş. Ama gözler tam olmamış.

    Yine de Dedektif Pikachu filmi karşısında işi çok zor. Jim Carey’nin daha iyi bir filmle dönmesini dilerdim.

    O değil de… daha kötü bir şarkı seçimi olamazdı herhalde. Neden Gangsta’s Paradise? Neden yani? Daha önce bir filmde kullanılmış, onunla özdeşleşmişti zaten. Ve çok iyi bilinen bir parça. Cidden kötü bir tercih.

  4. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Müzik seçimi konusuna katılıyorum. Sonic’de de bir tuhaflık var ama anlayamadım. :thinking: Yine de Jim’i özlemişim. Çocukluğumun oyunlarını bu şekilde izlemeyi seviyorum ben ya. Pixels de çok hoşuma gitmişti ki Sandler da seviyorum. Belki de sevdiğim oyunlar ve sevdiğim oyuncular bir arada olunca objektif yaklaşamıyorumdur ama çok güzel değil mi ya? :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

  5. Avatar for mit mit dedi ki:

    Gözlerinin akı çok küçük, göz bebekleriyse fazla yuvarlak :slight_smile: Şöyle bir hayran çalışması çıktı fragmandan sonra ortaya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

22 cevap daha var.

taslar claudio morandini

Claudio Morandini “Taşlar” ile Peri Masallarının Etrafında Dans Ediyor [Ön Okuma]

avengers endgame inceleme podcast

Avengers: Endgame Spoiler’lı İnceleme | PODCAST