in

Jodie Foster, Get Out Benzeri Bir Korku Filmi Çekmek İstiyor

Jodie Foster, Get Out benzeri bir korku filmi çekmek istiyor. Son yıllarda rol aldığı yapımlardan çok yönettiği işlerle karşımıza çıkan sanatçı gelecek planlarından bahsetti.

Jodie Foster, Get Out Benzeri film
- Reklam -
- Reklam -

Jodie Foster, geleceğe yönelik hayallerini anlattı. Ünlü isim, gelecekte son yılların ses getiren yapımı Get Out benzeri bir korku filmi çekme planlarından da bahsetti.

58 yaşındaki Amerikalı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Jodie Foster; aktris olarak yer aldığı Taxi Driver, The Silence of the Lambs, Contact ve The Brave One gibi yapımların yanı sıra, son yıllarda yönetmen kimliği ile de dikkat çekici işlere imza atmaya başladı. Foster, Money Monster, The Beaver ve Orange is the New Black yapımlarında kamera arkasında görev alarak sinema dünyasındaki rolünü pekiştirmişti. OK! Magazine’e konuşan sanatçı, gelecek planlarından da bahsetti.

Şu sıralar Nope filminin post prodüksiyon süreciyle uğraşan Jordan Peele, yönetmenliğini üstlendiği ilk yapım olan Get Out (Kapan) ile 2017’de bir hayli ses getirmeyi başarmıştı. Peele, 2019’da Us (Biz) ile korku üzerine üretmeyi sürdürerek oyunculuğunun yanında yönetmenliğiyle de adından söz ettirmişti. Görünüşe göre Peele’ın açtığı kapıdan geçmek isteyen bir isim daha var.

- Reklam -

Jodie Foster, Get Out Benzeri Korku Filmi Planlarından Bahsetti

Jodie Foster, günün birinde kendisine Get Out benzeri bi film yapma fırsatı bulunursa bu projeyi kabul edeceğini açıkladı.

Bununla birlikte Foster, oyunculuktan geçiş yaptığı yönetmenlik hakkında şu sözleri kullandı:

“Her şeyin tamamen gerçek olduğunu hissetmeyi istiyorum. Bir hayalet illüzyonu ortaya çıksa bile somut bir gerçeğe sahip olmayı istiyorum. İşleri hep böyle değerlendiririm. Duygularınıza danışarak karakteri buluyorsunuz, bunun sizi gerçekten etkileyip etkilemediğini anlıyorsunuz.”

get out benzeri film

- Reklam -

Aktris, son 10 yıldır oyuncu olarak sinema sanatındakini yerini azaltmış durumda. Çekimler nedeniyle sık seyahat etmek zorunda kalmadığı için memnun olduğunu ifade eden Foster, yine de sette olmayı özlediğini de saklamıyor.

“Garip şekilde en çok özlediğim şey sette olmak, herkesle oynamak ve birlikte bir film yapmak. Çok sık rol almadığım için mutluyum. Yalnızca oyunculuğumun benim için gerçekten de anlamlı ve büyük bir katkı sağladığını hissettiğimde projelere dahil oluyorum.”

Siz Jodie Foster imzalı bir korku filmi izlemek ister miydiniz? Beklentilerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Newyork Digital News

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune 2 zendaya chani

Dune 2, Zendaya’lı Chani Karakterini Odağına Alacak: Devam Filmi Çalışmaları Sürüyor

Free Guy 2

Free Guy 2 Geliyor: Disney, Ryan Reynolds’lı Yapımın Devamı için Harekete Geçti