in

John David Washington, Rogue One Yönetmeninin Yeni Bilimkurgu Filminde Oynayacak

Ünlü oyuncu John David Washington, Rogue One yönetmeninin yeni bilimkurgu filmine dahil oldu. Gareth Edwards’ın “True Love” macerasının kadrosu şekilleniyor.

John David Washington True Love
- Reklam -
- Reklam -

John David Washington, Gareth Edwards’ın True Love adlı yeni bilimkurgu filminde rol alacak. İngiliz yönetmen en son Star Wars evreninde geçen Rogue One adlı spin-off filmi yönetti. Ek olarak, 2014 çıkışlı Godzilla’yı ve 2010’da eleştirmenlerce beğenilen Monsters’ı yönetti. Washington ise Christopher Nolan’ın Tenet filminde yer almıştı.

İngiliz yönetmen Gareth Edwards’ın True Love adında ve bilimkurgu türünde yeni bir projesi olduğu duyurulmuştu. Deadline’ın haberine göre John David Washington’ın imza attığı bu yeni projenin detayları henüz bilinmiyor. Fakat film “yakın gelecekte geçen bir bilimkurgu hikâyesi” olarak tanımlanıyor. True Love’ın yapımını New Regency üstlenecek. Bu yapım şirketinin John David Washington’ın henüz yayınlanmamış ve David O. Russell tarafından yönetilmiş son filmini de finanse ettiğini biliyoruz. Oyuncunun diğer projelerinde de New Regency adını duymaya devam edebileceğimizi düşünmek pek de yanlış olmaz.

True Love Çıkış Filminde de Rol Alacak John David Washington Yeni Projeleri ile Gündemde

Tenet John David Washington

- Reklam -

John David Washington, adından sıklıkla söz ettirmeye başlayan bir oyuncu haline geldi. Christopher Nolan’ın Tenet filminin yanı sıra kendisini Netflix’te yayınlanan Malcolm & Marie’de de izlemiştik. Oyuncunun tanınmaya başlamasını sağlayan rol olaraksa oscar ödüllü Spike Lee tarafından çekilen 2018 filmi BlacKkKlansman’de canlandırdığı karakteri gösterebiliriz.

Gelecek projeleri arasında yine Netflix’te yayınlanacak olan ve Ferdinando Cito Filomarino tarafından çekilen ve Alicia Vikander’ın da kadrosunda yer aldığı Beckett ve henüz detayları belli olmayan David O. Russell’ın filmi var. Russell’ın filmi hakkında çok az şey biliniyor. Ancak kadroda Anya Taylor-Joy, Margot Robbie, Christian Bale, Robert De Niro, Rami Malek, Mike Myers ve Zoe Saldana gibi ünlü oyuncuların yer aldığını da belirtelim.

- Reklam -

John David Washington hız kesmeden projelere devam edecek ve hayranlarını arttıracak gibi görünüyor. Ayrıca True Love filminin hikayesi hakkındaki detaylar da büyük merak konusu. Filmde bizi başka sürprizler de bekliyor olabilir. Şimdilik sabırla film hakkında detayların paylaşılmasını bekleyeceğiz.

Peki siz, oyuncunun Gareth Edwards’ın True Love projesine dahil olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyuncuyu hangi filmden itibaren takip etmeye başladınız? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Bu sakallı yeni imhacı.Bunu aldıkları filmleri bir güzel batırıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çıplak 2. Sezon Fragmanı Ölenle Ölünmez

Çıplak 2. Sezon Fragmanı: “Ölenle Ölünmez” Ufukta Gözüktü

Hailstone Korku Çizgi Romanı

ComiXology’den Yeni Korku Çizgi Romanı: “Hailstone”