in

John Travolta’nın Eşi Kelly Preston Hayatını Kaybetti

John Travolta ile birçok filmde rol almış oyuncu eşi Kelly Preston, meme kanseri nedeniyle 57 yaşında hayatını kaybetti.

John Travolta Kelly Preston
- Reklam -
- Reklam -

Amerikalı ünlü Hollywood oyuncusu John Travolta’nın eşi Kelly Preston, göğüs kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Hem John Travolta ile birlikte hem de farklı birçok yapımda aldığı rollerle tanınan Preston, son 2 yıldır meme kanseriyle mücadele veriyordu.

Preston, son 2 yıldır meme kanseri mücadelesini gizlice yürütüyordu ve kendi verdiği kararla tedavisini özel tutmaya karar verdi. Ancak ne yazık ki 12 Temmuz 2020 tarihinde verdiği mücadeleyi kaybetti.

John Travolta, 28 yıllık eşinin ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/CCkgCG5ptxE/
Kalbimde derin bir üzüntüyle, güzel eşim Kelly’nin iki yıllık meme kanseri savaşını kaybettiğini bildiriyorum. Birçok insanın sevgisi ve desteğiyle cesur bir mücadele verdi. Ailem ve ben sonsuza dek MD Anderson Kanser Merkezi’ndeki doktorlarına ve hemşirelerine, yardımcı olan tüm tıp merkezlerine ve onun yanında bulunan birçok arkadaşına ve sevdiklerine minnettar olacağız. Kelly’nin sevgisi ve hayatı her zaman hatırlanacak. Annelerini kaybeden çocuklarımın yanında olmak için biraz kendilerine zaman ayıracağım. Bu yüzden bir süre benden haber alamazsanız affedin. Ancak şunu da bilmenizi isterim ki iyileşme sürecinde sevginizi ve içten dileklerinizi hissediyor olacağım.
Tüm sevgimle,
JT

John Travolta ve Kelly Preston’ın İlk Oğulları da Yıllar Önce Hayatını Kaybetmişti

Travolta’nın bu paylaşımı sonrası birçok ünlü oyuncu ve aynı zamanda oyuncuyu takip edenler baş sağlığı dileklerinde bulunup derin üzüntülerini paylaştılar.

John Travolta Kelly Preston

- Reklam -

Jerry McGuire, Mischief, Twins ve For Love of the Game de dahil olmak üzere birçok sinema filminde rol alan Kelly Preston, yoğun çalışma hayatının yanı sıra John Travolta ve çocuklarına da gerekli zamanı ayıran sevgi dolu bir eşti. Oyuncu çiftin 20 ve 9 yaşlarında iki çocuğu bulunuyor. Ancak en büyük oğulları Jett, 2009 yılında Bahamalar’da aileyle tatildeyken 16 yaşında ölmüştü. Kawasaki hastalığı nedeniyle oldukça acı çeken ve sonunda hayata gözlerini yuman ilk oğulları sonrası 2011 yılında ailenin Benjamin adına üçünü bir çocukları oldu. John, o zamanlar Amerika’da bir sabah programında yaptığı röportajda, “Küçük Ben’e sahip olmak, acı verici bir kayıptan sonra yeniden birleşmemiz için kesinlikle güzel bir hediye oldu,” demişti.

Kelly Preston’ın rol aldığı filmlerden herhangi birini izleme fırsatı bulmuş muydunuz? Oyuncu hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Brad Pitt, Bullet Train Filminde Bir Kiralık Katili Canlandıracak

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Assassin's Creed: Valhalla Çıkış Tarihi

Assassin’s Creed: Valhalla Çıkış Tarihi ve Oynanış Videosu

kara kedi edgar allan poe kapak

Kara Kedi: Edgar Allan Poe’dan Üç Tekinsiz Öykü