in

John Wick 4 Çekimleri Başladı: İlk Görsel Paylaşıldı

John Wick 4’ün prodüksiyon süreci başladı. Keanu Reeves’in sevilen aksiyon serisi, Koronavirüs pandemisi kaynaklı gecikmenin ardından geri dönüyor.

john wick 4 çekimleri set fotoğrafı
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 4 çekimleri başladı. Heyecanla beklenen aksiyonun serisinin bir sonraki adımı nihayet beyaz perdeye bir adım daha yaklaştı. Chad Stahelski’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu yapımın başrolünde yıldız oyuncu Keanu Reeves bulunuyor.

Her şey, yaptığı işten emekliye ayrılan bir adamın, sevimli köpeğinin başına gelenler sonrası başladı. Tarihler 2013’ü gösteriyordu. Başrolünde Keanu Reeves’in oynadığı yeni aksiyon serisi, kısa sürede tüm dünyada tahmin edilenden daha büyük bir başarı kazandı.

Lionsgate firmasının yapımcılığını ve dağıtımını üstlendiği filmin başarısı kısa süre içerisinde iki devam filmi daha getirdi. John Wick’in ikinci macerası 2017 yılında, üçüncüsü ise 2019’da vizyona girdi. Ancak daha üçüncü film vizyona girmeden, stüdyo tarafından dördüncüsü için onayı aldı. Hatta öyle ki hayranları en çok sevindiren detay, The Matrix 4 ve John Wick 4 filmlerinin aynı gün vizyona girecek olmasıydı. Bu nedenle söz konusu tarih Keanu Reeves günü bile ilan edildi. Fakat planlar tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs pandemisi nedeniyle alt üst oldu. Her iki yapımın da tarihi ileri atıldı.

- Reklam -

Neyse ki hazırlıklar süren filmin çekimleri nihayet başladı. Baba Yaga lakaplı suikastçının macerası aksiyon dozunu artırarak gelmeye hazırlanıyor.

John Wick 4 Çekimleri Başlangıcına Özel Set Fotoğrafı Paylaşıldı

john wick 4 çekimleri set fotoğrafı

Lionsgate stüdyoları, John Wick: Chapter 4’un çekimlerinin başladığını, paylaştığı bir set fotoğrafı ile duyurdu. Şu an için paylaşılan fotoğraf ile herhangi bir şey belli olmasa da, filmin logosu nihayet belli olmuş gibi görünüyor. Yine de bu ilk görüntü bile, serinin hayranları için heyecan verici bir süreç başlattı.

- Reklam -

Hatırlanacağı üzere üçüncü film olan Parabellum; Wick’in ölümden döndüğü ve The Bowery King ile konuştukları bir sahneyle sona ermişti. Laurence Fishburne’un canlandırdığı Bowery King ne kadar sinirli olduğunu söyleyip, Jonh Wick’e de sinirli olup olmadığını sormuştu. Serinin yeni macerası, Wick ve kralın The Continental’dan intikam almaları üzerine olacak gibi gözüküyor.

Serinin dördüncü macerasının senaryosunu Derek Kolstad yerine Shay Hatten ve Michael Finch yazıyor. Heyecanla beklenen yapım 27 Mayıs 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Peki ya sizlerin merakla beklenen dördüncü filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ömrümden Beş Sene: Alfred Dreyfus

Alfred Dreyfus’ün Esaret Günlerini Anlattığı “Ömrümden Beş Sene” Çıktı

Hamlet Dizisi: Kaan Müjdeci

Kaan Müjdeci, Hamlet’i Diziye Uyarladı: Erdal Beşikçioğlu ve Elit İşcan Başrollerde