in

“John Wick 4” Serinin En Uzun Filmi Olacak

John Wick 4 film süresi ortaya çıktı. Chad Stahelski imzalı “Chapter 4” serinin en uzun yapımı olarak kayıtlara geçecek.

John Wick 4 Film Süresi
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 4 film süresi belli oldu. Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı Chad Stahelski imzalı aksiyon yapımı, yeni bölümü ile geri dönmeye hazırlanıyor.

John Wick: Chapter 4 filmi, jenerik ile birlikte toplamda 2 saat 49 dakika sürecek ve serinin en uzun filmi olacak.

Geçen hafta sonu ABD’de gerçekleşen Super Bowl etkinliği sırasında açıklanan “Wick Haftası”nda her gün John Wick 4 hakkında yeni detaylar paylaşılacağı duyurulmuştu. Bu hafta boyunca özel içerikler, posterler, kısa tanıtımlar ve yeni detayların paylaşılacağı açıklanan Wick Haftası’nın yeni detayı, filmin süresi hakkında oldu.

- Reklam -

John Wick 4 Film Süresi Açıklandı

John Wick: Chapter 4, ikonik karakteri şimdiye kadarki en ölümcül düşmanları ile mücadele etmeye hazırlarken Wick, New York’tan Paris’e, Osaka’dan Berlin’e kadar yeraltı dünyasının en güçlü simalarını arayacak ve Yüksek Masa’ya karşı savaşını küresel boyuta taşıyacak.

2014 yılında vizyona giren serinin ilk filmi 101 dakika ile prömiyer yapmıştı. İkinci ve üçüncü filmler ise sırasıyla 122 ve 131 dakika sürmüştü. John Wick 4 ise 169 dakika olarak kayıtlara geçmeye hazırlanıyor.

John Wick 4 Filmi

Yeni filmde Winston rolüyle Ian McShane, Charon rolüyle Lance Reddick, The Marquis rolüyle Bill Skarsgard, The Tracker rolüyle Shamier Anderson ve The Harbinger rolüyle Clancy Brown canlandırdıkları karakterlere geri dönecek.

Dördüncü filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Caine (Donnie Yen) ve Shimazu (Hiroyuki Sanada) da karşı karşıya gelecek. Bununla birlikte Keanu Reeves, Matrix’teki rol arkadaşı Laurence Fishburne’ün Bowery King karakterini canlandırmasıyla bir kez daha yıldız oyuncuyla aynı macerada buluşmuş olacak.

- Reklam -

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Rina Sawayama, Scott Adkins ve Natalia Tena yer alıyor.

John Wick 4 Film Süresi Belli Oldu

John Wick 4 filmi 24 Mart 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Serinin beşinci filmi için ise henüz netleşmiş bir durum yok. Reeves, geçen günlerde verdiği bir demeçte Chapter 5 için yeni yapımın izlenme oranlarının takip edileceğini kaydetmişti. Başrolünde Ana de Armas’ın yer aldığı ve  Ballerina için ise bekleyiş sürüyor.

John Wick 4 filminden yeni fragman ise perşembe günü yayınlanacak.

Yeni yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden daha sıkı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spartacus Dizisi Yeni Bolumler Starz

Tarihi Drama Dizisi “Spartacus” 10 Yılın Ardından Geri Dönüyor

Barut, Top ve Tüfek - Gábor Ágoston

Osmanlı İmparatorluğu’nda Askerî Güç ve Silah Sanayisine Odaklanan “Barut, Top ve Tüfek” Kitabı Çıktı