in

John Wick 4 Filmi Yeniden Ertelendi: Keanu Reeves’li Aksiyon Yapımı ‘Başka Bahara’ Kaldı

John Wick 4 vizyon tarihi tam 10 ay ileriye alındı. İlk etapta yeni Matrix filmi ile eş zamanlı vizyona girmesi beklenen yapım yeni bir erteleme daha aldı.

John Wick 4 filmi vizyon tarihi
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 4 vizyon tarihi yeniden ertelendi. Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı ünlü aksiyon serisinin çıkış günü tam 10 ay ileri alındı.

İlki 2014 yılında vizyona giren ve çıktığı andan itibaren gerek eleştirmenler gerekse izleyiciler tarafından olumlu yorumlar alan John Wick, yıllar içerisinde devam filmleri ile popüler bir seri haline geldi. Başrolde yer alan Keanu Reeves, bu seri ile bir kariyer dönüşü yaşadı. Kinetik aksiyon sekansları, duygusal bir hikaye ve merak uyandıran bir dünya inşasıyla beslenen John Wick, her geçen yıl daha da popüler hale geldi. Öyle ki, 2019 yılında henüz üçüncü film vizyona girmeden dördüncü bölüm için de resmi onay geldi.

Aslında, filmin ilk duyurusu yapıldığında açıklanan vizyon tarihi 21 Mayıs 2021’di. Hatta öyle ki, tam olarak aynı tarihte oyuncunun başrolünde yer aldığı bir başka ikonik yapım olan The Matrix 4 da beyaz perdedeki yerini alacaktı. Bunun için hayranlar o günü Dünya Keanu Reeves Günü bile ilan etmişti. Ancak ne yazık ki beklentiler boşa çıktı. Şubat 2020’de tüm dünyaya yayılmaya başlayan ve hayatın neredeyse durma noktasına geldiği Koronavirüs pandemisi ile tüm planlar değişti.

- Reklam -

John Wick 4

Pandemi başlangıcından yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süre sonra, filmin yapımcı şirketi olan Lionsgate, maceranın tam 1 yıllık erteleme aldığını ve 27 Mayıs 2022’de sinemalarda olacağını duyurdu. Reeves’in yer aldığı ve normalde aynı gün vizyona girecek olan The Matrix Resurrections da benzer bir erteleme alsa da yayın tarihi geldi. Film yarın vizyondaki yerini alacak. Fakat yeni bir haber ile hayranların John Wick’in Hagakure başlıklı dördüncü macerası için bir süre daha beklemek zorunda kalacakları ortaya çıktı.

Lionsgate’in resmi YouTube kanalında yayınlanan yeni bir video ile John Wick 4’ün yeni vizyon tarihi 24 Mart 2023 olarak duyuruldu. Hemen aşağıdan videoyu izleyebilirsiniz:

- Reklam -

John Wick 4 Filmi Yeni Vizyon Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

Yayınlanan 20 saniyelik videoda John Wick 3’ten alınan görüntüler eşliğinde yeni çıkış tarihi “24 Mart 2023’te görüşürüz.” cümlesiyle duyuruluyor. Söz konusu ertelemenin sebebine dair herhangi bir açıklama da bulunmuyor. Çekimleri sonbaharda tamamlanan maceranın Mayıs 2022 olarak gözüken vizyon tarihi post prodüksiyon aşaması için yeterli gözükse de belli ki bir şeyler ters gitmiş gibi gözüküyor.

John Wick: Chapter 4’un yeniden bir yıl gibi uzun süreli bir erteleme alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Erkekler Yalnızlıklar: Murathan Mungan

Murathan Mungan Farklı Kuşaklardan 30 Yazarı Bir Araya Getirdi: “Erkekler Yalnızlıklar”

Elijah Wood: "Yüzüklerin Efendisi Bugün Çekilse Farklı Olurdu"

Elijah Wood, ‘Yüzüklerin Efendisi Serisi Bugün Çekilseydi Nasıl Olurdu?’ Sorusunu Yanıtladı