in ,

John Wick’in Merakla Beklenen Yeni Filminden Aksiyon Dolu İlk Fragman

John Wick 4 fragmanı yayınlandı. Keanu Reeves’li aksiyon filminden ilk görüntüler, San Diego Comic-Con etkinliğinde paylaşıldı.

John Wick 4 fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 4 fragmanı San Diego Comic-Con paneli sırasında paylaşıldı. Keanu Reeves’in başrolünde olduğu aksiyon filminden gelen ilk görüntüler, şiddet dozunun daha da artacağını gösteriyor.

Keanu Reeves, ilk aksiyon dolu John Wick 4 fragmanında tekrar kanlar içinde kalıyor. Aksiyon serisinin son bölümünün oyuncu kadrosu, Reeves’in yanı sıra Laurence Fishburne, Ian McShane ve Lance Reddick’in geri dönüşlerini görecek. Filmde ayrıca Donnie Yen, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada ve Scott Adkins’in yanı sıra Rina Sawayama, Bill Skarsgård ve Clancy Brown da dahil olmak üzere bir dizi yeni oyuncu yer alacak.

John Wick’in 3. macerası henüz sinemalara gelmeden önce duyurulan 4. film ile Lionsgate, başarılı açılış hafta sonundan sonra devam filmini John Wick 5 ile birlikte onayladı. Başlangıçta arka arkaya çekim yapılması planlanmış olsa da, COVID-19 pandemisinin yükselişi ve Reeves’in The Matrix Resurrections çekim programı, bu planların rafa kaldırıldığını ve yalnızca dördüncü filme odaklanıldığını gördü. John Wick 4 nihayet 2021’in ortalarında birden fazla ülkede çekime başladı ve sonunda Ekim ayında tamamlandı.

- Reklam -

Son olarak geçen yılın son ayında, tam 10 aylık bir erteleme alan John Wick 4’le ilgili ilk fragman, San Diego Comic-Con panelinin bir parçası olarak yayınlandı. İlk görüntüler, Wick’in geri dönüşünü ve Yüksek Şura ile yüzleşmek için yeni arayışlara girdiğini ve ayrıca aksiyon dolu devam filmine ilk gerçek bakışı sunuyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

John Wick 4 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yayınlanan fragmanda özellikle, tam adının açıklandığı aylar öncesinden söylenmesine rağmen sadece John Wick adını kullanmaları oldu. Serideki filmlerin genellikle basit hikâyeler içerdiği göz önüne alındığında, John Wick 4 fragmanı da izleyicilerin ne için geri geleceğini biliyor ve devam filminden beklenebilecek birçok eylemi gösteriyor. İlk fragman, Laurence Fishburne’ün Bowery King’inin geri dönüşünü de içeriyor. Ayrıca Yüksek Şura üyeleri Bill Skarsgård ve Donnie Yen’in ilk bakışları da yeni fragman ile ortaya çıkıyor.

Film, 24 Mart 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

John Wick 4 filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri fragmanı

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “Güç Yüzükleri”nin Yeni ve En Uzun Fragmanı Paylaşıldı

What If 3. sezon onayı

What If…?’in 3. Sezonu Onaylandı ve 2. Sezonun Çıkış Tarihi Belli Oldu