in

Daha 3’ü İzleyemedik? John Wick 4’ün Vizyon Tarihi Duyuruldu!

Birçoğumuz daha John Wick 3: Parabellum’u izleyememişken, serinin 4. filminin vizyon tarihi basına ve hayranlara gönderilen kısa bir mesajla açıklandı.

John Wick
- Reklam -
- Reklam -

Başrolünde sevilen oyuncu Keanu Reeves’in yer aldığı John Wick 3: Parabellum, geçtiğimiz hafta sinemalara gelmişti. Öyle ki gelir gelmez Amerika’da Avengers: Endgame’i haftalardır süren gişe tahtından etmiş ve sıralamada birinci sıraya oturmuştu. İşte, sinemalardaki serüveni henüz birkaç günlük olan serinin dördüncü filmine ait vizyon tarihi de geldi. Yeni film 21 Mayıs 2021’de beyaz perdede olacak!

Yeni filmin vizyon tarihi, hayranlara ve basına gönderilen kısa bir mesajla duyuruldu.

Gelen mesaj şu şekildeydi:

“Hizmet ettiniz. Hizmet alacaksınız. John Wick 4, 21 Mayıs 2021’de geliyor.”
Üçüncü maceranın sinemalara gelmesi elbette bir son olmayacaktı. Tam tersi bu film Wick evreninde anlatılması gereken daha fazla hikaye hazırladı. Bu yüzden gelen açıklama tamamıyla sürpriz olmadı. Sadece duyurulduğu vakit biraz şaşırttı. Serinin başarısını yönlendiren şeylerden biri de başrol oyuncusu Keanu Reeves ve yönetmeni Chad Stahelski.

- Reklam -

Filmin, Kuzey Amerika’da Avengers: Endgame’i geçerek yaklaşık 57 milyon $ hasılat elde ettiğini de eklemiş olalım.

John Wick serisine ait bilinen tek bilgi gelecek yıl bu zamanlarda çıkcak dördüncü film değil sadece. Bölüme ek olarak, 2017 yılında genç bir kadın suikastçiye odaklanan spin-off filmin geliştirildiği açıklanmıştı. Ayrıca Los Angeles bölgesinde bulunan meşhur suikastçı oteli The Continental’a ait de Starz kanalı için bir dizi çalışmasının olduğunu hatırlatalım.

- Reklam -

Anlayacağınız Bay Wick’in adını daha çokça duyacağız gibi duruyor.


John Wick Evreni Video Oyunuyla Genişliyor

Keanu Reeves Marvel Hayranlarını Heyecanlandırdı: Wolverine’i Oynamak İsterdim

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

15 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    F&F serisi gibi beyazperde dizisi sürecinde :thinking: Tabi JW, bu süreci daha planlı programlı yürütüyormuş gibi. Tamam, filmleri izlemedim, sadece yorumları, değerlendirmeleri takip ettim. Her filmle beraber genişleyip derinleşen bir evrene sahip gibi. Kendi kurallarına ve geleneklerine sahip suç dünyası, o kurallara ve koruyucularına başkaldıran biri, vs. Çizgisini koruyup izleyicisine vadettiği aksiyonu sundukça sürebildiği yere kadar sürsün. Tuttu diye, illaki süper kahraman evreni sürmeye gerek yok. Bu da suç dünyası arkaplanlı aksiyon serisi işte. Bu ay sonu da Monsterverse serisinin üçüncü filmi Godzilla: King of the Monsters geliyor. Devir seri devriyse, kendi alanında vadettiği ne varsa layıkıyla sunabilen gelsin, konuk olsun.

  2. Avatar for Buyici Buyici dedi ki:

    Full auto aim pistol man Jw.

  3. Avatar for Faust Faust dedi ki:

    İlk filmi izledim, fena değildi. Ama ikinci film çok saçmaydı. Adam tek kişilik ordu, 2 dakika içinde 20-30 kişiyi rahatça öldürüyor. Ama her ne hikmetse karşısına çıkanlar şarjör değiştirirken ona hiç saldırmıyorlar, bekliyorlar; çok ilginç. O her attığını vururken, rakipleri (en az 10-15 kişiler hep) bir tane mermiyi lütfen deydirebiliyorlar. Bunu, birisi verdiği söze bağlı olarak ablasını öldürmesi için tutuyor ve bu işi yapması için onu zorluyor, evini bombalayıp yakıyor. Sanki başka kiralık katil yok; kadının ölmesi bir tek John Wick tarafından yapılabilecek bir eylem sanki… Filmde Wick bir tanrı adeta, her işi becerebiliyor, yer altı dünyasının kuralları (öyle saçma bir yer altı ki sormayın gitsin; filme ilginçlik katmak için saçma kurgular) onun için esnetilebiliyor, vs… Malkoçoğlu filmleriyle dalga geçenlerin kulakları çınlasın…

  4. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Kesinlikle öyle ama her aksiyon filminde bu var neredeyse. Yine de bana göre tüm aksiyon oyuncularından daha tarz bir adam. O yüzden John Wick seviyorum fakat ilk film daha iyiydi kesinlikle. İkinci filme gerek var mıydı düşünülesi… ( Üç ve dört konusunda nötr duruyorum şimdilik.)

  5. Avatar for Faust Faust dedi ki:

    Ama bu derece değil Agape… Kaliteli aksiyon filmleri, aksiyonu bir mantık çerçevesinde sunuyor. Yani filmi sadece bitirdim, o da uyuklaya uyuklaya… Bir önceki izlediğim film Ethan Hawke’nin (çok severim bu adamı) “Yarını Yok” adlı filmiydi. Yani ikisini karşılaştırınca (kurgularının bir mantık çerçevesine oturtulması, aksiyon sahnelerini gerçekçi bir tarzda vermek gibi) aralarında dağlar kadar fark gördüm. "Yarını Yok"u keyif ve merakla izlerken, "John Wick 2"yi bitirmek için epey bir çaba gösterdim…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

10 cevap daha var.

Toy Story 4

Toy Story 4 Fragmanında Keanu Reeves Sesleri!

Sony

Sony, Playstation Oyunlarını Sinema ve Televizyona Uyarlayacak