in ,

“John Wick 4” Filminden Yeni Fragman: Keanu Reeves’li Maceranın Yeni Bölümüne Detaylı Bakış

John Wick 4 macerasından yeni ve uzun bir fragman yayınlandı. Keanu Reeves’in ikonik rolüne dönüşünü içeren film, 2023’te çıkıyor.

John Wick 4 yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 4 filminden yeni fragman yayınlandı. Keanu Reeves’li aksiyon macerası, aksiyon dolu yeni bir bölümle daha dönmeye hazırlanıyor.

Hayranlar tarafından uzun süredir beklenen John Wick 4’e ilk bakış, San Diego Comic-Con ile birkaç ay önce geldi ve Reeves’in Yüksek Şura ile savaşa giden karakterine ilk bakışı da içeriyordu. İlk fragman, devam filminin John Wick ile Donnie Yen tarafından oynanan yeni bir suikastçı arasındaki düelloyu gösterdi. Devam filmi ayrıca Winston olarak Ian McShane ve Bowery King olarak Laurence Fishburne’un dönüşlerini de içeriyor.

Lionsgate, devam filminin 24 Mart 2023 çıkış tarihinden önce ilk tam fragmanını yayınladı. Yeni görüntüler, John Wick’in Bill Skarsgård tarafından oynanan Yüksek Şura lideri Marquit de Gramont’u yenerek özgürlüğü için savaşma görevine gittiği devam filminin hikâyesini daha da detaylandırıyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz:

John Wick 4 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

John Wick 4 için yayınlanan yeni fragman, devam filmi hakkında izleyicilerin önceden bildiğinden çok daha fazlasını ortaya koyuyor. Hatırlanacağı üzere Chapter 3 – Parabellum ile evren oldukça genişlemiş ve farklı dallara da budaklanmıştı. Şimdi dördüncü bölüm ile bu durum sürecek gibi görünüyor. Bill Skarsgård’ın karakteri, John Wick 4’ün Yüksek Şura’sı ve suikastçı yeraltı dünyasının karmaşık hiyerarşisini daha fazla keşfetmeye yarayacak. Ayrıca Wick’in nihayet bire bir dövüşle özgürlüğünü kazanmasının önü de bu filmle birlikte açılmış olacak.

- Reklam -

John Wick 4 fragman

Yeni film, Skarsgård dışında da birçok yeni yüzün katılımına şahitlik ediyor. Donnie Yen’in karakteri daha önceki görüntülerle ortaya çıkmıştı. Ancak bu fragmanla birlikte izleyiciler burada onun kişiliğini daha iyi anlıyor ve Keanu Reeves ile savaşırken ona bir bakış atıyor. Hiroyuki Sanada, bir şekilde Yüksek Şura ile bağlantılı görünen yeni bir karakteri oynuyor, Shamier Anderson’ın karakterinin bağlılığı biraz daha belirsiz. Yeni görüntüler ayrıca Rina Sawayama’yı yeni bir suikastçı olarak gösterirken, Clancy Brown ise John Wick ve Marquit arasındaki ritüel ikiliyi denetlemekten sorumlu birini oynuyor.

John Wick 4 için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İlk Alfabe ile Yazılmış En Eski Cümle Bulundu

Tarihin İlk Alfabesiyle Yazılmış En Eski Cümle Keşfedildi: “Hijyenik Bir Dilek”

The Witcher: Blood Origin Dizisinden Yeni Fragman

İlk Witcher’ın Yaratılışını Konu Edinecek “The Witcher: Blood Origin”den Yeni Fragman