in

“John Wick: Chapter 4” Filminden İlk Yorumlar Geldi: “Hollywood’un En İyi Aksiyon Filmlerinden Biri”

John Wick 4 yorumları gelmeye başladı. Eleştirmenler, Keanu Reeves’in yeni yapımından memnun görünüyor.

John Wick 4 Yorumları
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 4 yorumları sosyal medyadaki yerini almaya başladı. Yapıma dair paylaşılan ilk eleştiriler, serinin aksiyon dozu en yüksek filminin yolda olduğunu ortaya koyuyor.

John Wick: Chapter 4 vizyondaki yerini almak için gün sayıyor. Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı aksiyon serisinin yeni bölümü, John Wick karakterinin Winston ve Yüksek Şûra’ya karşı intikam arayışını konu alıyor. İlk fragmandan itibaren beklentileri yükseltmeyi başaran yapım yaklaşık üç saatlik ekran süresiyle de dikkat çekiyor.

Chad Stahelski’nin bir kez daha yönetmen koltuğunda yer aldığı ve kadrosunda Keanu Reeves ile birlikte Donnie Yen, Bill Skarsgård ve Ian McShane gibi oyuncuların bulunduğu John Wick: Chapter 4 için ilk yorumlar oldukça olumlu.

- Reklam -

John Wick 4 Yorumları Hayranları Heyecanlandırdı

145 milyon dolarlık bütçeye sahip olan film, 2023 yılında gişe için de en iddialı yapımlar arasında yer alıyor. Aksiyon, suç ve gerilim türlerindeki yapımın olası bir devam filmi kararı için ise şimdilik yeni maceranın gişesi bekleniyor.

John Wick 4 Konusu Ne

“3 Saatlik Süresini Hak Ediyor”

Cinemablend editörlerinden Eric Eisenberg film çıkışında sosyal medya üzerinden şunları söyledi:

“John Wick: Chapter 4 filminin neredeyse üç saatlik süresinden biraz endişeliydim ama film bunu hak ediyor. Akıllıca ayarlanmış temposuyla aksiyonu hiç yormuyor. Set tasarımı inanılmaz. Seriye yeni katılan oyuncular çok iyiler fakat Donnie Yen filmin en iyi oyuncusu olmuş.”

“Jenerik Sonrası Sahnesi Var”

Screen Rant yazarlarından Joseph Deckelmeier filme dair şu paylaşımı yaptı:

“John Wick 4 bütün film boyunca yoğunluğunu kaybetmedi. Donnie Yen’in canlandırdığı Caine ise bulunduğu bütün sahneleri çalmayı başarmış. Filmin aksiyonu inanılmaz. Daha fazlasını izlemek istedim. Son olarak filmin gözden kaçırmamanızı tavsiye ettiğim bir jenerik sonrası sahnesi var.”

John Wick 4 Yorum Eleştiri

“John Wick 4 Kontrollü Bir Şiddet Senfonisi”

We Live Entertainment’tan Aaron Neuwirth de filmin temposuna ve aksiyon yönüne dikkat çekti:

“John Wick inanılmaz bir film. Koreografisi dikkatlice ayarlanmış kontrollü bir şiddet senfonisi. Filmin her karesi dikkate değer. Oyuncu kadrosu muhteşem. Aksiyon inanılmaz ötesi. Uzun bir film olmasına rağmen ekranda yer alandan daha azını görmek istemezdim.”

“Etkileyici Bir Aksiyon Filmi”

Digital Spy film editörü Ian Sandwell filmin uzunluğuna rağmen bunu hak ettiğini söyleyenler arasında:

“Evet, uzun bir film fakat parçaları o kadar iyi ayarlıyor ki (uzun süresinin) hakkını veriyor. Keanu Reeves’i sınırlarına kadar zorlayan usta işi, acımasız ve etkileyici bir aksiyon filmi. Hayranlar uzun bir süre bu yapımı konuşacaklardır.”

John Wick 4 İnceleme

“Serinin En Muhteşem Filmi”

Variety’den Courtney Howard sosyal medya üzerinden filmin aksiyon dozunu övdü:

“Güçlü, cesur ve belalı. John Wick 4 ciddi olayları, inanılmaz yüksek tansiyonlu bir aksiyon ile birleştirmeyi başarmış. Serinin en yakıcı, yıkıcı ve muhteşem filmi. Bu sene sinemada geçireceğiniz en çılgın süre olacak. Tamamıyla adrenalin dolu.”

- Reklam -

“Nefes Kesen Bir Aksiyon”

Comicbook yazarlarından Brandon Davis serinin dördüncü filminin ilk üç yapımı geride bıraktığını söylüyor:

“John Wick 4 başından sonuna kadar müthiş. Keanu Reeves nefes kesici aksiyonu ve kadroya yeni gelen oyuncuları ile izleyicileri etkileyecek yeni yollar bulmuş.

“İlk üç bölüm evreni kurmuştu ve dördüncü bölüm hepsini topladı.

“Beyaz perdeye layık bir epik.”

John Wick 4 Yorum

“Hollywood’un En İyi Aksiyon Filmlerinden Biri”

The Wrap yazarlarından eleştirmen Scott Mendelson John Wick 4 filminin Hollywood’un şimdiye kadar imza attığı en büyük aksiyon filmlerinden birisi olduğunu paylaştı:

“John Wick 4 en azından teknik açıdan baktığımızda Hollywood’un imza attığı en iyi aksiyon filmlerinden biri. Set tasarımının karmaşık ve yaratıcı ayarıyla görsel olarak ortaya inanılmaz bir iş çıkmış. Bazı sahneleri zarar görmeden nasıl çekmişler inanın bilmiyorum. Artistik başarının geldiği son nokta.”

“Tıpkı Bir Yunan Efsanesi”

Slash Film editörü Venessa Armstrong yeni John Wick filminin aksiyon ile birlikte arkadaşlık ve aşk filmi olduğunu da söylüyor:

“Uzun zamandır izlediğim en iyi filmdi. John Wick tıpkı bir Yunan efsanesi gibi. Evet, inanılmaz bir aksiyon var, silahlar patlıyor ve muhteşem bir set tasarımı var. Ama aynı zamanda film dostluklar ve aşk üzerine de. Nefes kesici bir hikâyeydi. Tekrar izlemeyi heyecanla bekliyorum.”

John Wick 4 Filmi

Aksiyon dozunun giderek yükselmesiyle John Wick: Chapter 4’un nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Filme dair ilk yorumlar Chad Stahelski ve yaratıcı ekibi izleyicilere beklediğini vermiş gibi görünüyor.

Dördüncü filmin sinemalara gelmesinden sonra John Wick macerasının nasıl devam edeceği ise net değil. Serinin yıldızı Keanu Reeves geçen günlerde yaptığı açıklamada beşinci filmin net bir şekilde masada olmadığını, dördüncü filme gelecek yorumlara göre yol haritasının belirleneceğini söylemişti.

John Wick 4 filmi 24 Mart 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Siz John Wick: Chapter 4 için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lionel Messi Dizisi Animasyon

Lionel Messi’yi Anlatan Animasyon Dizisi Geliyor

Ted Lasso 3. Sezon Final

Emmy Ödüllü “Ted Lasso” Dizisi 3. Sezon ile Final Yapabilir: Yapımcılar Yeni Spin-Off Fikirlerine Açık