in

John Wick Yönetmeni, 5. Filmde Çalışmak İstediği Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosunu Açıkladı

Chad Stahelski, “John Wick 5” filminde birlikte çalışmak istediği oyuncuları açıkladı. Michelle Yeoh’dan Colin Farrell’a… İşte yönetmenin hayalindeki yıldız isimler!

John Wick 5 Filminde Yer Alması Muhtemel Yıldız Oyuncular
- Reklam -

Chad Stahelski, John Wick 5 filminde yer alamasını ve birlikte çalışmak istediği yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunu açıkladı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle oldukça gecikmeli bir şekilde vizyona giren John Wick 4, tüm bu ertelemelere rağmen serinin şimdiye kadarki en ses getiren ve en başarılı filmi olduğunu kanıtladı. Ancak bu başarıya rağmen John Wick 5’ın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği şu an için belirsiz. Her ne kadar 2020’nin ortalarında hazırlıklarına başlandığına dair haberler çıkmış olsa da, serinin başrolü Keanu Reeves geçen aylarda yaptığı bir açıklamada henüz kesinleşmediğinin altını çizmişti.

Seri, The Continental adlı spin-off dizisi ve Ana de Armas’ın başrolünü üstlendiği spin-off filmi Ballerina ile farklı şekillerde genişlemeye hazırlanıyor. Buna rağmen serinin yıldızı Keanu Reeves’in başrolde olduğu başka bir macera girişi, son filmin finalindeki olayları da ele alınca şüpheli görünüyor. Stahelski şu an için John Wick’i “dinlendirmek” istediğini belirtti ama bu gelecekte bir noktada değişebilir.

- Reklam -

John Wick 5 Filminde Yer Alma İhtimali Olan Yıldız Oyuncular

John Wick 5 Charlize Theron

Yönetmen Chad Stahelski, The Direct’ten Klein Felt’e verdiği özel röportajda, John Wick 5’ı ya da başka bir spin-off’u yönetmesi hâlinde Wick evreninde birlikte çalışmak istediği oyuncuların “büyük bir listesi” olduğunu açıkladı. Bu isimler arasında Cillian Murphy, Colin Farrell, Charlize Theron ve Michelle Yeoh yer alıyor:

“Çok geniş bir liste var ama aklıma ilk gelen Cillian Murphy oldu. Ben büyük bir ‘Peaky Blinders’ hayranıyım. O yüzden Cillian’ın çok uygun olacağını düşünüyorum. Colin Farrell harika. Charlize Theron’u ‘Atomic Blonde’ filminde izlediğimde, “Aman Tanrım, bu kadınla çalışmalıyım,” dedim. Müthiş bir kadın. Michelle Yeoh ile yıllar önce bir reklam filminde çalışmıştım ve o zamandan beri onunla çalışmak için can atıyorum. Çok büyük bir hayranıyım.”

Stahelski ayrıca Lovecraft Country ve Harley Quinn: Birds of Prey’den Jurnee Smollett’i de radarına aldığını belirtiyor:

“Ne gariptir ki ‘Lovecraft Country’ çıktıktan sonra Jurnee Smollett de radarıma girdi. Bunlar bir şekilde kafamda dünyaya uyum sağlayan insanlar. Bu her zaman iyi bir şey.”

- Reklam -

John Wick 5, Marvel ve Game of Thrones Oyuncularını da İçerebilir

Sean Bean John Wick 5

John Wick’in yönetmeni sözlerini MCU yıldızı Robert Downey Jr. ve Game of Thrones yıldızları Peter Dinklage ve Sean Bean’ı bir Wick filminde oynatmak istediği diğer yıldız isimler olarak andı:

“Çok fazla, yani dışarıda çok fazla harika insan var. Robert Downey burada benim koltuğumda oturuyor olsaydı, bunu çözerdim. Peter Dinklage’ın ‘Game of Thrones’ta büyük bir hayranıydım. Ve Sean Bean. Bu adamlardan bazılarının büyülü olduğunu düşünüyorum. Bu insanlardan herhangi biriyle bir şans yakalamak için ölürüm.”

John Wick serisinde çalıştığı süre boyunca Oscar ödüllü Halle Berry’nin de aralarında yer aldığı pek çok Hollywood yıldızı ile çalışma şansına erişen Stahelski, serinin devam etmesi hâlinde dünyaca ünlü birçok yıldızı daha macerasına konuk edebilir gibi duruyor.

Sizler yönetmenin John Wick 5 filminde yer almalı dediği isimlerden hangisini bir sonraki macerada görmek isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Oo All Star yapacak anlaşılan. Bu arada saydığı tüm isimler yakışır. Charlize Theron, Atomic Blonde’da gerçekten müthişti.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Kaynakta 5. film için demiş ama bence bu isimlerle gerçekten çalışacak olsa bile hepsini tek bir yapımda harcamak istemez. Çok karışır.

    Beşinci filmde görkemli bir final yapmayı düşünüyorsa başka tabii.

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Dediğiniz çok doğru ve ben de katılıyorum buna. Birer veya en fazla ikişer oyuncu kullanılabilir. Tabii (oynarsa) Sean Bean’in daha filmin başında ölmemesi önemli :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay Güneş Patlamaları Üretildi (Bilim Dünyasında Bir İlk)

Bilim Dünyasında Bir İlk: Araştırmacılar Laboratuvar Ortamında Güneş Patlamalarının Mini Bir Kopyasını Üretti

Harry Potter: Quidditch Champions

“Hogwarts Legacy”de Eksikliği Hissedilmişti: “Harry Potter: Quidditch Champions” Oyunu Geliyor