in

Yeni John Wick Projesinin Yönetmeni Bulundu

2017’den beri çalışmaları devam eden John Wick spin-off filmi Ballerina’nın yönetmeni belli oldu.

John Wick
- Reklam -
- Reklam -

John Wick denildiğinde izleyicilerin aklına gelen ilk şey Keanu Reeves oluyor. Köpeğinin intikamını almak için başladığı macera, beklentilerin çok çok ötesine geçerek artık kendine özel bir evrene kavuştu. Öyle ki hem film serisi devam ediyor hem de Wick evrenine bağlı yeni sinema ve dizi projeleri geliyor. Bunlardan biri de ilk defa 2017 yılında açıklanan Ballerina filmi.

Ballerina, John Wick evreninde geçen ve kadın bir suikastçıya odaklanan spin-off filmi. Filmin senaryosu çoktan tamamlanmış durumda. Senaryoyu John Wick: Chapter 3 filminin yazarlarından Shay Hatten hazırladı. Lionsgate, film projesi için hazırlıklara devam ederken nihayet yönetmenin adını da bizlerle paylaştı.

Ünlü Yapımcı Len Wiseman Ballerina’nın Yönetmeni Oldu

Filmin yönetmenlik koltuğuna oturan isim daha çok yapımcı kimliğiyle ön plana çıkan Len Wiseman oldu. Wiseman, Swamp Thing, The Gifted, Lucifer, Underworld gibi birçok film ve dizinin yapımcısı olarak tanınıyor.

- Reklam -

Ballerina’nın senaryosu tamamlanmış olsa da konusu hakkında basına sızan herhangi bir bilgi henüz yok. Filmin konusu henüz bilinmese de Wick ile paralel gideceği ve 3. film sonrasını anlatacak bir zaman diliminde geçeceği iddia ediliyor. Oyuncu kadrosu ile ilgili de henüz bir gelişme bulunmuyor.

- Reklam -

Lionsgate stüdyosu şimdilik, geçtiğimiz mayıs ayında John Wick 3’ün açılışını takiben duyurduğu John Wick 4 filmine odaklanmış durumda. Film, 21 Mayıs 2021’de beyaz perdedeki yerini almış olacak. Serinin üçüncü filmi dünya çapında 323 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmiş ve bu rakamla birlikte Lionsgate’in beş yıldan fazla bir süre içinde piyasaya sürdüğü en iyi yapım olmuştu.


* The Irishman Salon Bulamayınca Alternatiflere Yöneldi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bence çok saçma ve gereksiz bir proje. Film kötü olursa, 4. filmi de tehlikeye atacak. Çünkü, bu film John Wick referansı ile piyasaya çıkacak.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Bahsi geçen film John Wick: Chapter 4’ten sonra gelecek ama. Onu tehlikeye atmasa da asıl seri kadar ün yakalayabileceğini ben de düşünmüyorum.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:
    1. film 2021de gelecek, o tarihe kadar mutlaka bu filmin traileri gelir. Beğenilmezse, 4. film için bir eksi olur diye düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jesmyn Ward

Jesmyn Ward’ın Kasırga Tutulması Romanı Çıktı

İblis Döngüsü

İblis Döngüsü Serisinin Son Kitabı Çıktı