in

John Wick Evreni Genişliyor: Yeni Projeler Yakın Zaman Sonra Duyurulacak

John Wick evreni büyümeye devam ediyor. Yapımcı Erica Lee gelecek aylarda yeni bir macerayı duyurmaya hazırlandıklarını söyledi.

John Wick Evreni Yeni Filmler
- Reklam -
- Reklam -

John Wick evreni genişlemeyi sürdürüyor. Serinin yapımcılığını üstlenen Erica Lee verdiği röportajda gelecek aylarda üzerinde çalıştıkları yeni projeyi duyuracaklarını açıkladı.

Serinin ilk filminin üstünden dokuz yıl geçmesine rağmen John Wick evreni her filmiyle aksiyon sinemasına yeni soluklar getirmeyi başarıyor. Set tasarımları ve hiç azalmayan aksiyon dozu ile Keanu Reeves’in başrolde yer aldığı seri izleyicilerin favori yapımları arasında yer almayı başardı. Serinin dördüncü filminin de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanması sonrası Lionsgate Stüdyoları evreni genişletmekte kararlı.

Wick filmlerinde yapımcı koltuğunda oturan Erica Lee, şu an aynı evrende geçen ve henüz ismi bilinmeyen bir film üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Lee verdiği röportajda projenin yakın zaman sonra açıklanacağını söyledi:

- Reklam -

“Üzerinde çalıştığımız bir film daha var ve sanırım önümüzdeki bir ya da iki ay içerisinde açıklayacağız. Sonrasında Ballerina 2 ve John Wick 5 ve daha birçok yapımı da açıklayabilmeyi umut ediyorum. Birçok proje üzerinde çalışıyoruz, birçok yazarla konuşuyoruz ve Wick evreninin marka tasarımı benim için en önemli şey.”

John Wick Evreni Yeni

John Wick Evreni için Yeni Projeler Yolda

Serinin hayranları henüz ismi belirsiz yapımın dördüncü filmin sonunda gösterilen Akira ve Caine arasındaki musibetin yeni bir noktaya taşınması olabileceğini tahmin ediyor. Diğer taraftan Lee’nin Ballerina 2 filminden de bahsetmesi açıklanacak filmin Ballerina serisine ait bir yapım olup olmayacağını da düşündürüyor. Dördüncü filmin sonundan sonra Lee’nin John Wick 5 için nasıl bir projeye girişeceği ise merak konusu.

Ne olursa olsun ilerleyen süreç John Wick evreni için oldukça hareketli geçecekmiş gibi görünüyor. Ana de Armas’ın başrolünde yer aldığı ve Wick filmlerinden farklı olarak Len Wiseman’ın yönetmenliğini yapacağı Ballerina filmi 2024 yılında vizyona girecek. Evrenin köklerine dönecek üç bölümlük mini dizi The Continental ise Amazon Prime Video üzerinden izleyicilerin karşısına geçecek.

- Reklam -

John Wick Evreni Yeni Film

Vizyona giren John Wick: Chapter 4 ise izleyicilerinden olumlu yorumlar almayı başardı. Yapım Rotten Tomatoes üzerinden %95’lik skor alırken eleştirmenlerden dördüncü filmin şimdiye kadar yapılmış en iyi aksiyon filmi olduğunu söylüyor.

Siz genişlemeye devam eden John Wick evreni hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    İçimden bir his bu bağlamda Pay Day: The Heist gelebilir diyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Agatha Christie Eserleri Duyarlılık Düzenlemesi

Agatha Christie Eserleri ‘Yeniden Yazılıyor’: Kitaplardaki Irkçı ve Cinsiyetçi İfadeler Düzenleniyor

Balıklar Korku

Balıkları, İnsanlara ‘Yakınlaştıran’ Keşif: Birbirlerinin Korkularını Hissedebiliyorlar