in

John Wick Yazarından Fantastik Film Geliyor

V.E. Schwab’ın kaleme aldığı fantastik türdeki A Darker Shade of Magic, John Wick’in senaristi tarafından sinemaya uyarlanıyor.

Derek Kolstad John Wick
- Reklam -
- Reklam -

Suikastçılar ve silahlı çatışmalar ile dolu John Wick gibi bir karakteri içeren çılgın bir dünyayı yaratmış olan Derek Kolstad, şimdi de başka bir yazarın sihirli bir evrenini sinemaya uyarlamayı planlıyor.

Variety’ye göre ilk üç John Wick filminin yazarı Kolstad, V.E. Schwab’ın yazmış olduğu fantastik macera kitabı A Darker Shade of Magic’i beyaz perdeye uyarlıyor. Yapımcıların arasında ise Neal Moritz ve Gerard Butler gibi isimler yer alırken, film Sony tarafından yapılacak.

Film A Darker Shade of Magic Kitabından Uyarlanıyor

Schwab’ın romanı, dört farklı boyuta ayrılan ve her birinde sihrin farklı şekilde yorumlandığı bir evrenin hikâyesini anlatıyor. İlk dünyada hiç kimse sihrin var olduğuna inanmazken bir diğerinde sihir herkesin hayatının bir parçası. Üçüncü dünyada güce sahip olanlar zayıflara karşı sihir kullanırken, dördüncü dünya ise sihir yüzünden harap olmuş durumda. Bu boyutlar arasında seyahat etme yeteneği olan, geriye kalan son kişilerden biri ise, tüm bu boyutları kurtarabileceği konumda olduğunu fark eder.

- Reklam -

2015 ve 2017 yılları arasında yayınlanmış olan serinin üç kitabı bulunuyor. Bu yüzden kitap serisinden geniş çaplı bir evren yaratılabilir demek mümkün. Kolstad, hikâye anlatımında ve havalı karakterlerin yer aldığı bir dünyayı yaratmakta başarılı olduğunu John Wick ile bize göstermişti. Bu uyarlama ile aynı başarıyı yakalayacak mı yoksa yakalayamayacak mı göreceğiz.

- Reklam -

* Martin Scorsese Marvel Filmlerini Eleştirdi

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Denizanası

Denizanası Gizemi Özel Robotlarla Çözülecek

James Gunn

James Gunn, Martin Scorsese’ye Cevap Verdi