in

Johnny Depp’in Amber Heard’ün 100 Milyon Dolarlık Tazminat Davasına İtirazı Reddedildi

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’ün kendisine açtığı 100 milyon dolarlık tazminat davasına itiraz etmişti. Bu itiraz mahkeme tarafından reddedildi.

Johnny Depp Amber Heard
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’ün kendisine açtığı tazminat davasına itiraz etmişti. Mahkeme bu itirazı reddetti. Ünlü aktör, 100 milyon dolarlık tazminatı ödemek zorunda kalabilir.

Eski eşi Amber Heard’le medyanın gözü önünde sıkıntılı bir boşanma süreci geçiren Johnny Depp’in yüzü bir türlü gülmüyor. Eşine şiddet gösterdiği iddialarının gölgesinde kalan boşanma sonrası iki tarafın da kariyeri sıkıntılı günler geçiriyor.

Hatırlanacağı üzere Amber Heard boşanma sürecinde Johnny Depp’in alkolik olduğunu ve kendisine şiddet kullandığını iddia etmiş; ünlü aktörün alkollüyken uyuyakaldığı bir görseli sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Sonrasında Johnny Depp alkol sorunuyla ilgili bir yorumda bulunmasa da, mahkemede evlerindeki güvenlik kamerası görüntülerini yayınlamıştı. Amber Heard’ün Depp’e küllük fırlattığının görülmesi üzerine Depp üzerindeki şiddet suçlaması kaldırılmıştı. İlerleyen günlerde Depp’in destekçileri eşine şiddet gösteren Amber Heard’ün Aquaman filmindeki rolünden kovulması için bir kampanya başlatmıştı.

- Reklam -

Johnny Depp Amber Heard

Aynı günlerde Heard, The Washinton Post’ta yayımlanan bir yazı kaleme aldı. Heard bu yazıda aile içi şiddetin bir kurbanı olarak yaşadıklarını anlatıyordu. Depp bunun üzerine mahkemede çürütülmüş iddialarla kendisine yönelik karalama kampanyası başlattığı için Heard’e 50 milyon dolarlık bir tazminat davası açmıştı. Heard de buna karşılık olarak, Depp’in sosyal medyadaki kampanyayı bizzat başlattığını ve kariyerini sonlandırmayı hedeflediğini iddia ederek 100 milyon dolarlık bir karşı dava açtı.

Johnny Depp Tarafından Yapılan İtirazın Reddedilmesiyle Mahkeme Süreci Devam Edecek

Johnny Depp’in bu davaya ettiği itiraz şu kararla reddedildi:

- Reklam -

#MeToo Hareketi ve günümüzün toplumsal durumu göz önünde bulundurularak, sahte şiddet iddialarının Heard’ün ününe leke getireceği açıktır. … Bu nedenlerle, Mahkeme öne sürülen delillerin bir tazminat davası açmaya yeterli olduğuna karar vermiştir.”

Hem Depp’in hem de Heard’ün açtığı davalar yürürlükte. İkilinin sorunlu ilişkisi bitse de aralarındaki çekişme uzun süre daha devam edecek ve kariyerlerine zarar verecek gibi duruyor. Heard, yeni Aquaman filmindeki rolünden kovulmadıysa da, Johnny Depp geçen aylarda Fantastic Beasts serisindeki Grindelwald karakterine veda etmek zorunda kalmıştı.

Sürece dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Epic Stream

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Attack on Titan mangası final veriyor

Attack on Titan Mangasında Final Tarihi Belli Oldu

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon İncelemesi

Chilling Adventures of Sabrina 4. Sezon İncelemesi: Sihir ve Haylazlıklara Son Veda