in

Johnny Depp’in Karayip Korsanları’na Döneceği İddiaları Yalanlandı

Johnny Depp Karayip Korsanları’na dönecek iddiaları, oyuncunun avukatı tarafından yalanlandı. Yıldız aktör, Pirates of the Caribbean evrenine dönmüyor.

Johnny Depp Karayip Korsanlari Yalanlama
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp Karayip Korsanları’na dönmeyecek. Yıldız oyuncunun avukatı, aktörün Disney ile 301 milyon dolarlık bir anlaşma yaptığı iddialarını yalanladı.

Johhny Depp hayranlarının, aktörün Karayip Korsanları’nda tekrar görüneceği konusundaki umutları ne yazık ki suya düştü. Kısa süre önce, Disney’e yakın bir kaynağın Avustralyalı yayın kuruluşu Poptopic’e verdiği söyleşi sırasında aktörün stüdyo ile tekrar anlaştığı ve hem Pirates of the Caribbean filmi hem de Kaptan Jack Sparrow’un gençlik zamanlarını anlatacak bir Disney+ dizisi için anlaştığı iddia edilmişti. Hatta anlaşmanın çoktan tamamlandığı ve Disney’in bunun için yıldız aktöre 301 milyon dolar gibi devasa bir ücret ödeyeceği de belirtilmişti.

Şirketin Depp’e bir özür mektubu gönderdiği ve altıncı filmin ilk taslak metninin hazır olduğu da gelen söylentiler arasındaydı. Fakat, aktörün avukatı söz konusu iddialara çok kısa bir şekilde cevap verdi ve “Bunlar uydurulmuş,” dedi.

- Reklam -

Johnny Depp Daha Önce Karayip Korsanları Serisinde Oynamayacağını Söylemişti

Johnny Depp Karayip Korsanları 6

Uydurma haberlerin, aktörün eski eşi Amber Heard’e karşı açtığı karalama davası sırasında, Heard’ün savunma avukatı Ben Rottenborn’un sorduğu bir soru üzerine kurulduğu düşünülüyor. Rottenborn, Depp’e “Disney 300 milyon dolarlık bir teklifle gelseydi o zaman role geri dönmez miydiniz?” sorusunu yöneltmiş, aktör de buna olumlu bir yanıt vermişti. Ancak bu diyalog sonrası böyle bir şey sanki gerçekmiş gibi yansıtıldı.

Fakat Depp daha önce de korsan botlarını tekrar giyme isteksizliğini dile getirmişti. Aynı zamanda serinin yapımcısı konumundaki Jerry Bruckheimer, oyuncunun bu noktada düşünülmediğini ve serinin geleceğinin farklı yöne evrildiğini de dile getirmişti. Ünlü yapımcı, Karayip Korsanları için şu anda Disney’in elinde iki ayrı senaryo olduğunu da doğruladı. Bu senaryolardan birinin, Margot Robbie tarafından oynanacak bir karaktere sahip olduğu ve çoğunlukla kadın oyunculardan oluşacağı biliniyor.

- Reklam -

Yine de bu durum kesin olarak aktörün role dönüş yapmayacağı anlamına gelmiyor. Örneğin daha öncesinde, kendisi yerine Gellert Grindelwald rolüne seçilen Mads Mikkelsen de haberleri yalanlamış fakat kısa süre sonra rolün yeni sahibi olduğu ortaya çıkmıştı.

Johnny Depp’in avukatının iddiaları yalanlaması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Oyuncunun seriye dönmeyecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

see 3 sezon final jason momoa

Apple’ın Jason Momoa’lı Bilimkurgu Dizisi “See” 3. Sezon ile Final Yapacak: İlk Tanıtım Paylaşıldı

Ghostbusters: Afterlife Devam Filmi için Vizyon Tarihi Netleşti

Ghostbusters: Afterlife’ın Devamını Anlatacak Filmde Vizyon Tarihi Netleşti