in

Disney’in Johnny Depp ile Karayip Korsanları’na Dönmesi için Görüştüğü İddia Edildi: “300 Milyon Dolarlık Anlaşma”

Johnny Depp, Karayip Korsanları’na Kaptan Jack Sparrow rolüyle geri dönebilir. Disney’in, Amber Heard’e açtığı davayı kazanan aktörle görüşmelere başladığı söyleniyor.

Johnny Depp Karayip Korsanlari 6
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, Karayip Korsanları serisine geri dönebilir. Disney, aktörün altıncı kez Kaptan Jack Sparrow rolüne bürünmesini istiyor. Dev şirket daha şimdiden 301 milyon dolar gibi rekor bir fiyatı gözden çıkarmış durumda.

2018 yılında Amber Heard’ün Washington Post’ta kaleme aldığı bir yazı ile Johnny Depp’e karşı başlatılan karalama kampanyası oyuncunun birçok ünlü yapımdan el çekmesine ve itibarının zedelenmesine neden oldu. Ancak yakın zamanda, aktörün Heard’e karşı açtığı tazminat davasını kazanması ile işler tersine döndü. Kendini aklayan Depp, sektör içerisinde yeniden “aranan oyuncular” arasına geri döndü.

Disney’e yakın bir kaynağın, Avustralyalı yayın kuruluşu Poptopic’e verdiği söyleşide Johnny Depp’in Karayip Korsanları serisine geri dönmesi için şirketin 300 milyon dolardan fazla para ödediği iddia ediliyor. Hatta anlaşmanın çoktan gerçekleştiği ve Johnny Depp’in Jack Sparrow olarak geri döneceği belirtiliyor.

- Reklam -

Johnny Depp, Amber Heard'e Açtığı Davayı Kazandı

59 yaşındaki oyuncu, serinin şimdiye kadar vizyona giren tüm filmlerinde yer aldı. Ancak serinin yeni filmlerinde yer almayacağı ve geliştirilmekte olan iki film ile Disney’in farklı bir yöne adım atacağı söylenmişti. Depp de kısa süre önce sonuçlanan dava sırasında role bir daha dönmeyeceğini açıkça belirtmişti. Yine de oyuncunun haklı olduğunu belirten birçok hayran, Karayip Korsanları serisine dönmesi için imza kampanyası başlatmıştı. 1 milyon hedefle yola çıkılan imza kampanyası şimdilerde 875 bin küsura ulaşmış durumda.

Johnny Depp’li Karayip Korsanları 6 Filminin Taslağı Şimdiden Hazır: Bir Disney+ Dizisi de Yolda

Poptopic’e konuşan kaynak, Disney’in Johnny Depp ile ilişkilerini düzeltmekle oldukça ilgilendiğini ve Amber Heard’a karşı açılan karalama davasından önce aktöre ulaştıklarını ve başka bir Karayip Korsanları filmi için geri dönmek isteyip istemediğini sorduğunu iddia etti.

301 milyon dolar değerinde olduğu iddia edilen geri dönüş anlaşmasının, Depp’in Karayip Korsanları 6’da Jack Sparrow rolünü üstlenmesini ve Siyah İnci’nin kaptanının ilk film öncesindeki yaşamını konu alan bir Disney+ dizisinde yer almasını içeriyor.

- Reklam -

Johnny Depp Karayip Korsanları 6 Disney

İsimsiz kaynak son olarak şunları söyledi:

“Size söyleyebileceğim şey, stüdyonun Jack Sparrow hakkındaki yeni film için şimdiden bir taslak hazırladığı, bu yüzden Johnny’nin onları affedeceği ve ikonik karakteriyle geri döneceği konusunda çok umutlular.”

Johnny Depp’in tekrar Karayip Korsanları filmlerinde oynama ihtimalini sizler nasıl görüyorsunuz? Jack Sparrow’lu yeni Pirates of the Caribbean maceraları izlemek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: New York Post

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Güzel para. Ama John’un ilgisini çeker mi bilemedim. Para babası adam sonuçta. Disney ayıp etti zamanında. Bana teklif etseler kabul ederim. Gerçi bana çeyreği bile fazla gelir ama…

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Beş altı yıl önce olsa Allah’ın varsa dönme Johnny derdim ama ne kadar söğüşlese bu ahlak tuccarlarını o kadar iyi. Bir kere dünya tekellerine girmiş batacakları da yok, bari pazarlık eli güçlüyken kopardığı koparsın.

    Özet

    altıyüzdediydin

  3. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Karayip Korsanları’nın en az iki filminde, bir de dizisinde oynayacaksın, ömür boyunca Marvel’iydi, Star Wars’ıydı, Disney Original’ıydı, sana kilitleyeceğiz deseler, yine de verilmez o para be abi de sen bilirsin Disney. Sonra gişede patlayınca suçlu aramayın, izleyici kitlenizle kavga etmeyin yani, ondan söylüyorum.

    Keira Knightley yada Orlanda Bloom’un yerinde olsam düne dek dönmeyi istesem bile bu haberden sonra tümden vazgeçerim.

    edit: Ha bu arada… Hani yeni Karayip Korsanları filmine kadın ağırlıklı ekip istiyordunuz, hani Karen Gillan ile prensipte anlaşmıştınız, ne oldu da Johhny Depp’e döndünüz? Feministliğinizi yiyeyim sizin.

  4. Avatar for Leocorte Leocorte dedi ki:

    Haberin orjinali şöyle: Johnny Depp’e “300 milyon Dolarlık bir teklif olsa dahi yine de oynamaz mısınız?” diye soruluyor. Depp ise “asla” diyerek konuyu kapatıyor. Yani 300 milyon Dolarlık bir anlaşma yok.

  5. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Bu forum daki haberlerin %60’ı click bait.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

back to the future kaseti

Back to the Future’ın VHS Kaseti Açık Artırmada Rekor Fiyata Satıldı

NASA, Ay Toprağı ve Hamam Böceklerini Geri İstedi

NASA, Yıllar Önce Görevde Kullanılan Ay Toprağını ve Hamam Böceklerini Geri İstiyor