in

Johnny Depp ve Amber Heard’ün Uzun Süre Boyunca Gündemi Meşgul Eden Davası Filme Uyarlandı

Johnny Depp ve Amber Heard davası film oldu. Ünlü aktörün zaferiyle sonuçlanan ve Heard’ün 10 milyon dolar tazminat ödemeye mahkûm edildiği dava Tubi tarafından hazırlandı.

Johnny Depp Amber Heard film
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp ve Amber Heard davası film oldu. Ünlü aktörün zaferiyle sonuçlanan ve Heard’ün 10 milyon dolar tazminat ödemeye mahkûm edildiği dava Tubi tarafından Hot Take: The Depp/Heard Trial adıyla filme uyarlandı.

İlk olarak 2011 filmi The Rum Diary’yi çekerken tanışan ikili 2015’te evlendiler, ancak bu birliktelik iki yıl sürdü ve çift 2017’de boşandı. 2018’de The Washington Post için bir köşe yazısı kaleme alan Heard, eski kocası Depp’ten doğrudan bahsetmese de kendisini aile içi şiddetle suçladı ve kariyerini de kariyerini olumsuz etkilediğini iddia etti. Suçlamaların ardından oyuncuya karşı birçok yaptırım geldi. Depp, Fantastik Canavarlar serisinden ayrılmak zorunda kaldı ve Karayip Korsanları filmlerindeki Kaptan Jack Sparrow adlı en dikkate değer rolüne geri dönmesi engellendi.

Hot Take: The Depp/Heard Trial

- Reklam -

Depp, kariyerini çevreleyen tüm bu sorunların ardından Heard’e dava açmayı seçti ve oyuncu 50 milyon dolar tazminat talep etti. Haksızlığa uğrayan kişinin kendisi olduğunu iddia ederek sonrasında bu rakamı 100 milyon dolara çıkardı. İkisi arasındaki dava hızla bir medya sirkine dönüştü. Duruşmalar televizyonda yayınlandıkça tüm dünyanın gözü kulağı bu davaya kaydı. Her iki oyuncu da bu süreç boyunca tüm kozlarını ortaya koydu. Ancak sonuçta kazanan taraf Johnny Depp oldu. Ünlü aktör jüri kararının ardından 10 milyon dolar kazandı. Böyle ünlü bir dava sonucu bir film uyarlaması elbette bekleniyordu. Beklenen de oldu. Davanın bitiminden sadece birkaç ay sonra, Tubi adlı dijital yayın platformu yeni film hazırlığının başladığını duyurdu.

Johnny Depp ve Amber Heard Davası Filmi 30 Eylül’de Yayınlanacak

Johnny Depp Amber Heard davası

Variety’nin haberine göre ücretsiz yayın izleme platformu Tubi, Hot Take: The Depp/Heard Trial adını verdiği yapımın prodüksiyonunu hızlandırdı. Filmin yönetmeni, daha önce TV için yapılan The Reunion ve Secrets in the Woods filmlerini yöneten Sara Lohman. Senaryo The Daily Show’dan Guy Nicolucci tarafından hazırlandı. Filmde Depp rolünde Mark Hapka, Heard rolünde Megan Davis, Depp’in avukatı Camille Vasquez rolünde Melissa Marty ve Heard’ın avukatı Elaine Bredehoft rolünde Mary Carrig rol alıyor. Film haberi yeni gelmesine rağmen şaşırtıcı bir şekilde bu ay içerisinde, 30 Eylül 2022’de yayında olacağı açıklandı. Bir film yapımı için bu süreç hızlı gibi görünse de, Tubi’nin baş içerik sorumlusu, filmin “kültürel hayatın bir parçası haline gelen bir hikâyeyi zamanında yakalamak için” aceleci olduklarını belirtti ve milyonlarca kişinin izlediği şeyin benzersiz bir resmini çizdi.

- Reklam -

Johnny Depp ve Amber Heard davası filmi oyuncuları

Tubi ücretsiz bir yayın hizmeti olsa da ne yazık ki Türkiye’den erişim sağlanamıyor. İçeriklerine erişmek için VPN kullanmanız gerekiyor.

Meşhur Johnny Depp ve Amber Heard davasının filme uyarlanacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Çıkınca izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Camila Mendes yuzuklerin efendisi

Riverdale’ın Yıldızı, High School Musical’ın Yüzüklerin Efendisi Üçlemesinden Daha İyi Olduğunu Söyledi

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödülleri

29. Defa Düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buldu