in

Harley Quinn Rolünde Lady Gaga’nın Yer Aldığı “Joker 2” Filminden İlk Bakış Fotoğrafı Yayınlandı

Joker 2 filmi için ilk bakış görseli geldi. Todd Phillips’in yönetmenliğini üstlendiği DC yapımı “Joker: Folie à Deux” ufukta gözüktü.

Joker 2 Lady Gaga - İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Joker 2 için Sevgililer Günü’ne özel ilk bakış fotoğrafı paylaşıldı. Todd Phillips yönetmenliğindeki yeni DC filmi için paylaşılan ilk görsel ile Lady Gaga’nın Harley Quinn karakteri de ilk defa gözükmüş oldu.

Tam adı geçen aylarda Joker: Folie à Deux olarak açıklanan yeni Joker filmi ile ilgili ilk bakış fotoğrafı, yönetmen Todd Phillips tarafından Sevgililer Günü’nde paylaşıldı. James Gunn ve Peter Safran ile birlikte DC Sinematik Evreni yeniden şekillenirken, Warner Bros. Discovery bazı Elseworlds yapımlarına odaklanmaya devam ediyor. Ana DC film sürekliliğinin dışında yer alan Joker serisi, şu anda yapım aşamasında olan bir devam filmi ile ilerliyor. Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı Joker: Folie à Deux, Arthur Fleck’in yaşadıklarını anlatmaya devam edecek. Filmin yönetmeni Phillips, 2024’te vizyona girecek ikinci filmi için bir kez daha yönetmenlik koltuğuna geri döndü. Çekimler resmi olarak Aralık 2022’de başladı ve birkaç ay daha sürmesi bekleniyor.

joker 2 senaryo

- Reklam -

İlk filmin tam 3 katı bütçeyle çekilen film ile ilgili en çok beklenen şeylerden biri de, Lady Gaga’nın oynadığı Harley Quinn’in nasıl görüneceğiydi. Nihayet kısa bir süre önce bu sorunun cevabı -az da olsa- belli oldu.

Todd Phillips, Sevgililer Günü’nü kutlamak için Lady Gaga’nın Harley karakterini de içeren Joker 2 filminin ilk bakış fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Fotoğraf, muhtemelen Arkham Asylum’da bir yerde, Phoenix’in Joker’iyle karşı karşıya kaldığını görüyor.

Joker 2 Filmi Lady Gaga’lı İlk Bakış Fotoğrafı

Joker 2 Filmi Lady Gaga’lı İlk Bakış Fotoğrafı

- Reklam -

Gaga’nın Harley Queen’i, ikonik DC karakterinin Elseworlds yorumu olduğu için, Margot Robbie’nin DCU karakteriyle de çokça karşılaştırılacak gibi görünüyor. Warner Bros. Pictures şimdiye kadar hikâye detayını gizli tuttu. Yeni film, ilkinin aksine müzikal ve psikolojik bir macera olacak. Başlığın çevirisine göre, Joker 2’nin ağırlıklı olarak Harley’in bakış açısından olması da muhtemel görünüyor.

Yeni Joker filmi, 4 Ekim 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Joker 2’ye ait ilk bakış görselini sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barut, Top ve Tüfek - Gábor Ágoston

Osmanlı İmparatorluğu’nda Askerî Güç ve Silah Sanayisine Odaklanan “Barut, Top ve Tüfek” Kitabı Çıktı

Örümcek-Adam 4 Filmi Tom Holland ile Geliyor

Kevin Feige Onayladı: Tom Holland Bir Kez Daha Örümcek Adam Olmaya Hazırlanıyor