in

Joker Filmi Hiçbir Çizgi Romana Bağlı Kalmayacak

Joaquin Phoenix’li Joker filmi için yönetmenden dikkat çeken bir açıklama geldi. Ayrıca yapımdan 2 de görsel yayınlandı.

Joker
- Reklam -
- Reklam -

İlk fragmanıyla bizleri hayli heyecanlandıran yeni Joker filmi hakkında yapımın yönetmeni Todd Phillips’ten şaşırtıcı açıklamalar geldi.

Joker rolünde Joaquin Phoenix’i göreceğimiz filmin +18 sınırıyla geleceği ve önceki Batman filmlerinden çok daha derin bir Joker’le karşılaşacağımız bilgileri bizde vardı. Şimdiyse filmin yönetmeni Todd Phillips, Empire dergisine bazı açıklamalarda bulundu.

Bir süper kahraman filmi beklemememiz gerektiği, bunun umudunu kaybetmiş yalnız bir adam olan Arthur Fleck’i konu edinen bir yapım olacağı bizlere J. Phoenix tarafından söylenmişti.

- Reklam -

Yönetmen Todd Phillips ise birçok insanın kızacağını bildiğini, ancak çizgi romanlardan hiçbir şeyi takip etmemeyi tercih ettiklerini söyledi. Sadece Joker gibi bir karakterin nereden gelebileceği üzerine kendi versiyonlarını yaratmak istediklerini dile getiren yönetmen, asıl ilginç olanın da bu olduğunu sözlerine ekledi.

Sözün özü, karşımıza çıkacak film bir insanın nasıl Joker karakterine dönüşebileceği üzerine olacak. DC’de bu zamana kadar rastladığımız çizgi romanlardan bağımsız bir hikâyenin hazırlanması ise ortaya nasıl bir iş çıkacağına dair hiddetli soruları beraberinde getiriyor.

Tüm bunlar da şimdiye kadar yayınlanan fotoğraflarda, çizgi romanlardan farklı kostüm tasarımları ve makyajlara rastlamamızın nedenini açıklıyor gibi.

Bir DC Sinematik Evreni filmi olarak anmanın mümkün olmadığı yeni yapımda, bir stand-up komedyeni olan Arthur Fleck’i izleyeceğiz. Kendisinin akıl sağlığını kaybetme macerası ve Joker’e dönüşmesine yakından konuk olacağımız filmin, her açıdan şimdiye kadar alıştıklarımızdan başka bir yapım olacağı belli. Bakalım bizleri nasıl bir hikâye bekliyor?

- Reklam -

Bu arada sizleri Empire’da karşımıza çıkan yeni Joker görsellerine davet edelim:

joker empire

new joker image shows joaquin phoenix as the clown prince of crime1

Joker 4 Ekim 2019′da vizyona girecek. Todd Phillips filmin senaryo koltuğunu Scott Silver ile birlikte paylaşıyor. Joaquin Phoenix’e eşlik eden yıldızlar ise Robert De Niro ve Zazie Beetz.

Yönetmenin bu kararı hakkında siz ne düşündünüz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Heath Ledger, Nolan’la Tanışana Kadar Süper Kahraman Filmlerinden Nefret Ediyormuş!

* Çizgi Romanlar Bir Ülkenin Kaderini Etkileyebilir mi?

* Çizgi Romanlarda Bahsi Geçen Seri Katiller

* Öldüren Şaka İncelemesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Filmin konusunun Öldüren Şaka’dan farklı olacağını sanmıyorum. Orada da Joker’in başına kötü şeyler geldiği için Joker’e dönüşüyordu. Aşağı yukarı aynı mantık işlenecek belki konusu farklı olur. Killing Joke’da Batman yüzünden Joker oluyordu burada da Thomas Wayne yüzünden olacak gibi duruyor. Konusu umarım tahmin ettiğim gibi çıkmaz. Ters köşe yaparlar. Bu filmden çok ümitliyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Destruction

Destruction: Charles Baudelaire’nin Efsane Şiirinden İlhamla Çizilen Gizemli Tablo

Back to the Future 4

Back to the Future 4 Sesleri Yükseliyor