in

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’lı “Joker: Folie à Deux” Çekimleri Tamamlandı

Joker: Folie à Deux çekimleri sona erdi. Todd Phillips, yeni Joker filminde prodüksiyonun tamamlandığını iki yeni görselle birlikte duyurdu.

Joker: Folie à Deux Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Joker: Folie à Deux prodüksiyon aşamasında sona geldi. Todd Phillips, devam filminin kamera arkası görüntülerini paylaşarak ana çekimlerin tamamlandığını açıkladı.

DC evreni şu anda geçiş bir döneminde olsa da, çizgi roman markalarının diğer dünya hikâyeleri her zamanki gibi yoğun ilgi görüyor. Bu konuda en popüler örneklerden biri, eleştirmenlerden büyük övgü alan Joaquin Phoenix’in ikonik palyaço suç prensini canlandırdığı 2019 yapımı Joker’di.

Son birkaç haftadır New York’ta çekimleri süren devam filmi Joker: Folie à Deux’un Ekim 2024’te vizyona girmesi planlanıyor. Şimdi yönetmen Todd Phillips, devam filminin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

- Reklam -

Phillips, heyecan verici haberi Instagram hesabından paylaştı:

“Çekimler tamamlandı! Bu ikiliye (+tüm oyuncu kadrosuna) ve film endüstrisinin sunduğu EN İYİ ekibe teşekkürler. Yukarıdan aşağıya. Şimdi bir mağaraya (kurgu odası) girip hepsini bir araya getireceğim.”

Bu ikili ise tabii ki Phoenix ve devam filminde Harley Quinn rolünde ilk kez sahneye çıkacak olan Lady Gaga idi. Çeşitli set fotoğrafları Gaga’nın kötü kadın rolünü öne çıkarsa da Phillips’in yeni paylaşımı, şarkıcının karakterinin daha pozitif ve umutlu bir hale büründüğünü gösteriyor.

Joker: Folie à Deux Çekimleri Tamamlandı

Lady Gaga’nın Harley Quinn karakteri, kısa sarı saçları ve yüzünden akan makyajıyla siyah tüylü bir ceket giyerek görüntülendi. Önceki set fotoğraflarından, Gaga’nın filmde birçok saç stili ve kıyafet değişikliği yapacağı anlaşılıyor. Ayrıca Phillips Phoenix’in ilk filmin son sahnesinde giydiği kıyafet ve makyajla benzer bir görünüme sahip olan Joker’in yeni bir görüntüsünü de paylaştı.

- Reklam -

Joker: Folie à Deux Filmi Müzikal Olacak

Şu anda filmin konusu hakkında pek bir şey bilinmese de, Phillips tarafından Joker 2’nin “tam bir müzikal” olacağı ve set dışında çekilen son görüntülerde Gaga’nın şarkı söylerken duyulabileceği söylendi. Bunun devam filmini Taxi Driver suç geriliminden esinlenen orijinalinden ayıracağı kesin.

Joker’in Gotham Şehri’ndeki anarşiyi körükleyen saldırısının ardından Arkham Devlet Hastanesi’nde son bulmasıyla, Folie à Deux çizgi roman hikâyesi Mad Love’dan etkilenmiş gibi görünüyor. Bu, Harley Quinn’in Joker’e aşık olan bir Arkham Asylum psikiyatristi olduğu orijin hikâyesiydi. İkili 30 yıllık inişli çıkışlı ilişkileri boyunca bir sürü müzikal an paylaştı, bu yüzden Phillips’in bu tür tarzını bu filme nasıl taşıdığını görmek ilginç olacak.

Joker: Folie à Deux Çekimleri Tamamlandı

İlk filmin de bestecisi olan Hildur Gudnadóttir, Folie à Deux için geri dönüyor. Yapım 4 Ekim 2024’te sinemalardaki yerini alacak.

Sizlerin yeni Joker filmi ile ilgili beklentileriniz neler? İlkinin üzerine neler katacağını düşünüyorsunuz? Teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narveduen narveduen dedi ki:

    Gaga harika gözüküyor…

  2. Avatar for jaques jaques dedi ki:

    İlk film Joaquin Phoenix’in muhteşem ötesi oyunculuğu sayesinde kurtulmuştu. Bu sefer Gaga da etkili olacak gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kelt Mitolojisi - Claude Sterckx | Haftanın Kitabı #264

Kelt Mitolojisi – Claude Sterckx | Haftanın Kitabı #264

Kandahar Fragmanı: Yeni Gerard Butler Filmi

Gerard Butler’lı Aksiyon Filmi “Kandahar”dan Yeni Fragman