in

“Joker: Folie á Deux” Setinden Görüntüler: Lady Gaga, Harley Quinn Rolünde

Joker: Folie á Deux setinden ilk görüntüler paylaşıldı. Fotoğraflarda, Harley Quinn karakterini canlandıran Lady Gaga dikkat çekiyor.

Joker Folie á Deux Set Görüntüleri - Harley Quinn Lady Gaga
- Reklam -

Joker: Folie á Deux setinden Lady Gaga’nın ilk görüntüleri geldi. Harley Quinn rolünü canlandıracak ünlü müzisyenin karakteri şimdiden merakla bekleniyor.

DC evreninin suç palyaçosuna farklı bir bakış getirmeye hazırlandığı Joker’ın devam filminde çekimler devam ediyor. İkinci filmde Joaquin Phoenix ile başrolü paylaşacak Lady Gaga ise yoğun çekim takvimine ayak uydurmaya çalışıyor. Ünlü müzisyen sırf bu sebeple neredeyse 2023 Akademi Ödülleri’nde Top Gun: Maverick için bestelediği şarkıyı söyleyemeyecekti. Son anda performansa yetişen müzisyen törenden hemen sonra prodüksiyona geri dönmüştü.

Lady Gaga’nın setten ilk görüntüleri Popbase’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Müzisyenin daha öncesinde Joaquin Phoenix ile karşı karşıya oldukları bir fotoğraf yönetmen Todd Philips tarafından yayınlanmıştı. Yeni set fotoğrafları filmdeki Harley Quinn kostümünü daha net bir şekilde ortaya koyuyor. Takipçilerin çizgi romanlardan aşina olduğu karo desenli kıyafeti ve parlak kırmızı ceketi Lady Gaga’nın karakteri için ufak ipuçları veriyor.

- Reklam -

Harley Quinn Joker 2

DC Elseworlds Dünyası “Joker: Folie á Deux” ile Genişlemeye Devam Ediyor

Serinin ikinci yapımı, ilk Joker filminin bitişinden sonra deliliğe kapılmış Gotham şehrini konu alacak. Phoenix’in canlandırdığı Arthur Fleck’in tam ortasında yer aldığı bu çılgın durumun ise filmin yönetmeni Todd Philips’in aktardığına göre “tam anlamıyla bir müzikal” şeklinde anlatılacak. Bunun dışında ise filmin konusuna dair bir detay paylaşılmadı.

İki Kişilik Çılgınlık ise resmi olarak James Gunn’ın oluşturmaya çalıştığı DC evreninin dışında yer alıyor. Elseworlds (Ötekidünyalar) projeleri olarak duyurulan Joker ve Matt Reeves’in yönetmenliğini yaptığı The Batman gibi yapımlar ana filmlerin devamlılığı içinde değil.

Joker Folie á Deux Set Lady Gaga Harley Quinn

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosu ise göz dolduruyor. Lady Gaga ve Joaquin Phoenix ile birlikte The Banshees of Inisherin’de yer alan Brendan Gleeson, Being John Malkovich filminde boy gösteren Catherine Keener kadroda bulunan isimelr arasında. Aynı zamanda Jacob Lofland ve Harry Lawtey de ünlü oyunculara eşlik edecek. İlk filmde Arthur Fleck’in sevdiği kadını canlandıran Zazie Beetz’in ikinci filmde de rolünü tekrarlayacağı biliniyor.

Filmin yazar künyesinde Scott Silver’ın ismi geçerken ilk filmde de yer alan ödüllü besteci Hildur Guðnadóttir filmin müziklerini besteleyecek. Joker: Folie á Deux için belirlenen vizyon tarihi ise 4 Ekim 2024.

Lady Gaga Joker 2 Harley Quinn

Siz Lady Gaga’nın Joker: Folie á Deux filmindeki Harley Quinn rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da görüşlerinizi paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Delice bekliyorum. Herhangi bir beklentim yok filmin çıkmış olmasından başka.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Grey’s Anatomy 20. Sezon Onay

ABC’nin En Uzun Soluklu Dizisi “Grey’s Anatomy” 20. Sezon Onayını Aldı

A Kind of Spark Fragmanı

Elle McNicoll’ın Ödüllü Kitabından Uyarlanan “A Kind of Spark” Dizisinden İlk Fragman