in

Joker Gişede Deadpool Serisini Geride Bıraktı

Joker filmi 18 yaş ve üstü izleyici kitlesinde Deadpool’u geçerek ilk sıraya yerleşti. Bu başarıya Ryan Reynolds’ın tepkisi bir hayli ilginç oldu.

Joker
- Reklam -
- Reklam -

Sinemaya yeni bir soluk getiren yetişkinlere yönelik (R Rated ya da bizdeki adıyla +18) yapımların gişedeki yeni kralı Joker oldu. Deadpool 1 ve 2’yi tahtından etmeyi başaran Joker’in bu hafta sonu itibariyle 800 milyon dolar bandını geçeceği ve toplamda 785 milyon dolar gişe getiren Deadpool 2’yi geride bırakacağı belirtildi.

Sinema severlerin büyük beğenisini kazanan Joker’e olan ilginin bir süre daha devam edeceği tahmin ediliyor. Bu tahminler tutarsa Joker Deadpool ile arasındaki farkı açacak ve tepedeki yerini sağlamlaştıracaktır.

Joaquin Phoenix’in etkileyici performansı ile taçlanan Joker; seyircisini geren, diken üstünde tutan ve duygu karmaşasına sokan yapısı ile bilindik süper kahraman filmlerinden ayrılmayı başarmıştı. Seyircinin filme olan ilgisi bu tarz filmlerin yapımcılar için de bir gelir kaynağı olabileceğini ispatlamış durumda. Bu başarı, ilerleyen süreçte daha fazla +18 süper kahraman filmi geleceğinin de göstergesi olarak tahmin ediliyor.

- Reklam -

Ryan Reynolds Joker’i Kendine Has Tebrik Etti

Joker’in gişede gösterdiği başarıyla kedisinin başrolde olduğu Deadpool filmlerini geçmesi, Ryan Reynolds tarafından tebrik edildi. Kendine has mizah anlayışıyla tanıdığımız Reynolds; burada da farkını göstermiş ve alışılmışın dışında bir espriyle Joker’i ve ekibini tebrik etmiş.

- Reklam -

Phoenix’in merdivende yaptığı dans fotoğrafını paylaştığı tweete +18 filmlerde tebrik paylaşımları pek alıştığınız gibi olmuyor mesajını ekleyen Reynolds’un Joker’e kaptırdığı tahtını Deadpool 3 ile geri almak isteyeceğini tahmin etmek güç değil.

Gişede kendisini geçen filmleri tebrik etmek Hollywood’da yıllardır süre gelen bir uygulama. İlk olarak 1977 yılında Steven Spielberg’ün Jaws filmini gişede geçen Star Wars için George Lucas’ı tebrik etmesi ile başlayan bu adet günümüzde de devam ediyor.

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu film Çin’de gösterime girseydi 1 milyarı da çok rahat aşardı. Bence bu haliyle kazanılan bu başarı muazzam bir şey. Umarım Dc “Joker 2” diye bir saçmalık yapmaz ve tadında kalır. Ve yine umudum olmasa da Batman filminde Phoenix Joker olarak yer alır. İşte o zaman siz gişeyi görün. :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

fantastik canavarlar 2 j k rowling

Fantastik Canavarlar 2’nin Senaryo Kitabı Çıktı

batwoman tam sezon onay

Batwoman Tam Sezon Onayı Aldı