in

Joker, Eğer Joaquin Phoenix İsterse Devam Filmleriyle Gelecek

Joker filminin yönetmeni Todd Phillips, eğer aktör Joaquin Phoenix de isterse yapımın devam projelerinin gelebileceğini söyledi.

Joker
- Reklam -
- Reklam -

DC’nin sinema evreninden bağımsız şekilde çekilen ve Joker karakterinin doğuşuna odaklan Joaquin Phoenix’li filmden haberler var. Yapımın yönetmeni Todd Phillips, Phoenix’in de kabul etmesiyle birlikte devam filmleri için hazırlıklara başlayacaklarını paylaştı.

Şimdiye dek karşılaştığımız çizgi roman uyarlaması filmlerden çok daha farklı ve yenilikçi olması konuşulan Joker filminde heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

İlk fragmanıyla karşımıza çıktığında önce eleştirilen, ardından da yönetmen Todd Phillips’in tercihler üzerine yaptığı açıklamayla da iyice dikkatleri üzerine çeken Joker’in yönetmeni bizleri heyecanlandırmayı sürdürüyor.

- Reklam -

Total Film’e konuşan Todd Phillips’in sözleri şöyle:

‘Joaquin Phoenix’li Joker İçin Devam Filmi Gelebilir’

“Size söyleyebileceğim tek şey var. Joaquin Phoenix ile her şeye varım. Onun gibisi yok. Eğer Phoenix isterse, insanlar da ilk filme ilgi gösterir ve Warner Bros. bize yeni bir proje için gelirse… Eh, ben ve Phoenix’in devam filmi hakkında güzel şeyler düşünebileceğimizi hissediyorum.”
Phoenix Joker

Anlayacağınız, eğer Phoenix bu işe olumlu yaklaşırsa Todd Phillips’in dünden hazır olduğunu söyleyebiliriz. Warner Bros.’un da geniş kitlelerce bu kadar tanınan ve her macerası ilgiyle karşılanan bir markayı tek filmle geçiştirebileceğini söylemek güç. Hatta Warner Bros’un filmi +18 yaş sınırıyla vizyona sokması, yaptığı işe ne kadar güvendiğinin de bir göstergesi. Eğer ilk film için tepkiler olumlu olursa Joker 2 için işin yapım tarafında bir problem çıkması düşük ihtimal.

Joaquin Phoenix’e oyuncu kadrosunda eşlik eden isimler şöyle: Robert De Niro, Zazie Beetz, Shea Whigham, Bill Camp ve Marc Maron.

Joker Filmi Ne Hakkında ve Ne Zaman Vizyona Giriyor?

DC Sinematik Evreni filmi olarak anmanın pek de mümkün olmadığı yeni yapımda, bir stand-up komedyeni olan Arthur Fleck’i izleyeceğiz. Fleck’in akıl sağlığını kaybetme macerasına ve sonrasında Joker’e dönüşme sürecine yakından konuk olacağımız filmin, her açıdan şimdiye kadar alıştıklarımızdan başka bir yapım olacağı belli.

Yönetmen Todd Phillips filmin senaryo koltuğunu Scott Silver ile birlikte paylaşıyor.

- Reklam -

Joker filminin 4 Ekim 2019 tarihinde dünyanın çoğu ülkesiyle aynı anda Türkiye’de de vizyona girmesi bekleniyor.

Joker

Filmin galasının Toronto Film Festivali’nde yapılması bekleniyordu. Ancak yeni gelen bilgilerle prömiyer 31 Ağustos’taki Venedik Film Festivali’nde olacak. Buradaki tepkilere göre, filmin Oscar macerasının başlayıp başlamayacağını da görebileceğiz.

Peki siz Phillips’in açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha ilk film görücüye çıkmadan olası bir devam hikâyesi üzerine konuşması heyecan verici değil mi? Filmden beklentileriniz neler?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Joker Filminden Yeni Görüntü ve Merak Ettiren Açıklamalar

* Çizgi Roman Dünyasında Savunma Mekanizmaları

Kaynak: IndieWire

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu süper bir haber. Her ne kadar James Gunn’ın çekeceği yeni SS filminde Joker yine Jared Leto olacağı açıklansa da, bu haber güzel oldu. Umarım karar değiştirip, Leto yerine Phoenix kadroya dahil edilir. Ama, Phoenix’in ana evrene dahil edilmemiş olması üzücü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Philip K. Dick Tarot Kartları

Bilimkurgunun İleri Görüşlü Yazarı “Philip K. Dick”in İç Dünyasından Esinlenilmiş Tarot Kartları

Alan Gibbons

Alan Gibbons: “Hâlâ Büyüdüğümde Ne Yapacağımı Çözmeye Çalışıyorum”