in

Joker, Rekor Gişeyle Açılışını Yaptı

Joaquin Phoenix’in başrolünde oynadığı ve Todd Phillips’in yönettiği JOKER, daha şimdiden rekor kırmaya başladı.

joker açılış
- Reklam -
- Reklam -

Uzun süredir merakla beklediğimiz ve geldiği gibi de beklentileri fazlasıyla karşılayan Joker filmi ekim ayı için rekor bir hafta sonu açılışına imza attı.

Joaquin Phoenix’in başrolünde oynadığı ve Tod Phillips’in yönettiği film ilk önce 39.9 milyon dolarlık bir rakamla ilk gün açılış hasılatı rekorunu kırmıştı. Bu açılış aynı zamanda tüm zamanların ekim ayı içerisindeki en iyi ilk gün açılışı anlamına geliyordu.

Ama bununla da bitmedi. Joker, hafta sonu bitimiyle birlikte Box Office Mojo sitesinin verilerine göre sadece Amerika’da 93,5 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Bu hasılatla birlikte yine ekim ayı içerisinde en iyi hafta sonu açılış hasılatının sahibi olan Venom’u da geçti ve birincilik koltuğuna oturdu.

- Reklam -

Film şimdiden toplamda 93 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmiş durumda.

Joker filmini ilk üç günde ülkemizde izleyen kişi sayısı ise 385 bin olarak açıklandı. Yapım, Kral Şakir – Korsanlar Diyarı animasyonunun ardından 2. sıraya yerleşti.

- Reklam -

Oscar’ı Almasına Kesin Gözüyle Bakılıyor

Peki tabii filmin böyle bir başarı elde edeceği az çok tahmin ediliyordu. Hatırlarsanız, film daha çıkmadan önce tüm sinema salonlarının önüne güvenlik görevlileri yerleştirileceği ve maskeyle salona alınmayacağı gibi birçok önlem haberi gelmişti. Sadece bu yönde çıkan haberler bile filmin bir bakıma reklamını yapmış oldu.

Tüm bunlara ek olarak film seyirci tarafından çok beğenildi. Özellikle Joaquin Phoenix’in oyunculuğuyla daha şimdiden En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar’ı alacağına kesin gözüyle bakılıyor.


* Mark Hamill, Joker Filmine Övgü Yağdırdı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

17 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Dc’nin en yüksek cirosunu yapan filmi olabilir bence. 4 günlük rakamı; 248 milyon dolar. Bu hızla giderse, bir ay içinde 1.8 milyarı görür. Ama, ilerleyen dönemde izleyici sayısında azalma olacağını varsayarsak, bu rakam 1-1,2 milyarı görür. Batman’i geçerse çok gülerim :smile:

  2. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Filmin DC ile alakası yok diye biliyorum. Warner Bros çekti.

  3. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Dc marvelin alt firması. Alakası olmaz olur mu :grimacing:

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sonuçta karakter Dc’nin, Dc filmlerini de Warner Bros çekiyor. Sadece, kurgu Dc’nin ana evreninde geçmiyor. Daha doğrusu, Dc artık tüm karakterlerini bağımsız kurgularla çekecek. Bunun başlangıcı da Joker.

  5. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Bu Joker’in stüdyo olarak DC ile alakası yok. O zaman Sony’nin yaptığı Venom filmini Marvel e yazmamız gerekir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

12 cevap daha var.

Metal

Terminator Filmlerini Hatırlatan Sıvı Metal Üretildi

Tardigrad

Su Ayılarının Radyasyona Nasıl Dayandığı Keşfedildi