in

Joker’in Başarısı Venom 2 Filminin +18 Olmasının Önünü Açabilir

Venom 2’nun yapımcısı Matt Tolmach, Joker’in başarısının da etkisiyle yeni Venom filminin 18 yaş üstü hazırlanabileceğini dile getirdi.

venom 2
- Reklam -
- Reklam -

2018’de yayımlanan Venom, dünya çapındaki 856 milyon dolarlık gişesiyle şaşırtıcı derecede büyük bir başarı yakalamıştı. Başrol Eddie Brock/Venom karakterini Tom Hardy’nin canlandırdığı film, Spider-Man hikâyelerinin kötü karakterinin karanlık ve çelişkili geçmişini diğer çizgi roman filmlerine kıyasla daha vahşice tasvir ediyordu.

Deadpool ve Logan gibi 18 yaş üzeri çizgi roman yapımlarının getirdiği başarıyla yeni beklentiler içine giren hayranlar, Venom filminin de 18+ olmamasından yaşadıkları hayal kırıklıklarını internet üzerinden fazlasıyla dile getirdiler. Bugünlerdeyse başrolünde Hardy’i geri getirecek ve Woody Harrelson’ı Carnage olarak izleyeceğimiz Venom 2’nun, ilk filminin yapamadığını yapıp 18+ sınırına ulaşabileceğine dair büyük umutlar besleniyor.

Filmin yapımcısı Matt Tolmach, CinemaBlend’e yaptığı konuşmasında bu umudu besleyecek önemli şeyler söyledi. Joker’in yaptığının çok büyük bir başarı olduğunu dile getiren isim, kendilerine de bunun ilham olabileceğini ifade etti. Herkesin oturup bir anda filmin kaç yaş için hazırlanacağını düşünmediğini, bu tarz şeylerin filmin akışı sırasında geliştiğini ve şu anda bunun için uygun bir ortam bulunduğunu da ekledi.

- Reklam -

Venom 2, Ekim 2020’de Vizyonda Olacak

venom joker

2019 çıkışlı Joker, Venom’ın yaptığının ötesine geçerek kendi kötüsünü tamamıyla karanlık bir yönde anlattı. Böylece hikâyeyi 18 yaş üstü için bile korkutucu bir hale getirmeyi başarmıştı. Joker’in gişedeki rekorları ve diğer başarıları, yaş sınırlamasının gişe yapmak için bir engel olmadığını da ortaya koymuş oldu.

Andy Serkis’in yönetmenliğini üstlendiği Venom 2 filmi, 2 Ekim 2020 tarihinde beyaz perdede olacak.

- Reklam -

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yeni Venom’un yaş kısıtlamasıyla gelmesi hikâyenin daha iyi anlatılmasını sağlayabilir mi?

Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşın!


* Venom’ın Yönetmeni, Olumsuz Eleştiriler Hakkında Konuştu

* Venom 2 Filmi Sonunda Yönetmenini Buldu!

Kaynak: Screen Art

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Olsun tabi. -18 süper kahramanlardan vb. sıkıldık. :slight_smile:

  2. Avatar for annihilator annihilator dedi ki:

    Harika olur. Umarım olur. Umarım çoğu film +18 olur.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Carnage olacaksa zaten +18 olması normal. İlk film gibi eğlenceli olacağını sanmıyorum. Bir ara Spiderman’ın da olabileceği söylenmişti. Umarım doğrudur.

  4. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Sony ilk filmde Çin’den iyi para kaldırdı. Hatta Amerika’dan daha fazla para kazanmışlar. R-Rated olursa Çin’de vizyona giremez. Joker gibi kaliteli olursa güzel olur. İlk film gibi olacaksa kalsın.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kayahan demir Pera Palas'ta Gölge Oyunu

Yazarının Kaleminden: Pera Palas’ta Gölge Oyunu

David Tennant 80 Günde Devri Alem

David Tennant, 80 Günde Devri Alem Mini Dizisinde Oynayacak