in

Jon Watts, Fantastik Dörtlü Filminin Yönetmenliğinden Ayrıldığını Duyurdu

Jon Watts, Fantastic Four yönetmenliğini bıraktı. Spider-Man yönetmeni, bir süre süper kahraman filmi çekmek istemediği için Fantastik Dörtlü’den ayrıldığını duyurdu.

Jon Watts, Fantastic Four Yönetmenliğinden Ayrıldı
- Reklam -
- Reklam -

Jon Watts, Fantastic Four filminin yönetmenliğinden ayrıldığını duyurdu. Marvel Sinematik Evreni’nin Spider-Man üçlemesini yöneten Watts, bir süre süper kahraman filmlerinden uzak kalmak istediğini söyledi. Disney’in 20th Century Fox stüdyosunu satın almasından sonra yeniden başlayacak olan Fantastik Dörtlü, yönetmensiz kaldı.

Hollywood’un ünlü yönetmenleri arasında yer alan Jon Watts, son olarak gişe rekortmeni filmi Spider-Man: No Way Home ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Özellikle Marvel Sinematik Evreni bünyesinde yayınlanan tüm Spider-Man filmlerinin arkasında isim olmasıyla da dikkat çekiyor. Yönetmenin filmlerdeki başarılarından sonra Marvel bünyesinde yeniden başlatılacak Fantastik Dörtlü yapımının yönetmenlik koltuğuna getirilmişti.

Ancak Jon Watts sürpriz bir şekilde Fantastik Dörtlü filminin yönetmenliğinden ayrılıyor. Ayrılık haberi Marvel Stüdyoları ve Kevin Feige tarafından da doğruladı. Diğer yandan Watts’ın Spider-Man üçlemesini yönettikten sonra süper kahraman filmlerini tamamen bir kenara bırakacağı söyleniyor. Yine de Deadline’ın haberine göre Marvel Stüdyoları Watts’ı bir başka Örümcek Adam filminde daha yönetmen koltuğunda görmek istiyor.

- Reklam -

Kevin Feige: “Fantastic Four Olmasa da Jon Watts ile Tekrar Çalışacağımızdan Ümitliyim”

Fantastic Four Fantastik Dörtlü Jon Watts

Marvel Studios başkanı Kevin Feige, Watts ile yaptıkları ortak açıklamada şunları söyledi:

“Jon ile Spider-Man filmlerinde çalışmak gerçekten büyük bir keyifti. Onunla birlikte Fantastik Dörtlü ekibini Marvel Sinematik Evreni’ne getirmeyi dört gözle bekliyorduk fakat projeden çekilmek istemesini anlayışla karşılıyoruz. Kendisiyle ilerleyen zamanlarda yeniden çalışacağımıza dair ümitliyiz.”

Jon Watts ise kendisiyle olmasa bile Fantastik Dörtlü’nün harika bir şekilde sinemalara geleceğini dile getirdi.

- Reklam -

“Spider-Man filmlerine imza atmak inanılmazdı ve hayatımı değiştiren bir tecrübeydi. Yedi yıl boyunca MCU’nun bir parçası olabildiğim için çok mutluyum. İleride tekrar birlikte çalışacağımızdan ümitliyim ve Fantastik Dörtlü’nün muhteşem bir vizyon ile karşımıza geleceğinden eminim”

Fantastic Four: Life Story çizgi roman

Diğer taraftan yönetmensiz kalan Fantastik Dörtlü filminin geleceği konusunda henüz net bir bilgi verilmedi. Watts projeden ayrılmış olsa bile Marvel’ın, Peyton Reed ya da Jon Favreau gibi isimlere böylesi bir yapımın vizyona çıkması için fırsat verebileceği söyleniyor. 2023 yılına kadar çekimlerinin başlaması beklenmeyen Fantastik Dörtlü yapımı için stüdyonun yönetmen arayışı devam ediyor.

Siz Jon Watts’ın Fantastik Dörtlü filminden ayrılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Marvel filmin yönetmen koltuğunda kimi getirmeli? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Ünlü mü?Adını hiç duymadım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batwoman 4. sezon iptal edildi

The CW, Batwoman Dizisinin Yeni Sezonunu İptal Etti

George RR Martin: "Kış Rüzgârları, En Uzun Kitap Olacak"

George R.R. Martin: “Kış Rüzgârları, Buz ve Ateşin Şarkısı Serisinin En Uzun Kitabı Olabilir”